01.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Betis vs. Osasuna

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
01.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Betis vs. Osasuna

Astăzi 01.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Betis si Osasuna unde mizăm pe un pariu pe cartonașe oferit de Unibet.

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 21-a din Spania – LaLiga.

Alăturat-te Grupului Telegram pentru a fi la curent cu toate ponturile oferite – Click aici! 

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Info Betis: 

Betis ocupă locul 8 în clasament, dupa 20 de meciuri are 27 de puncte și un golaveraj de 26 goluri marcate și 34 de goluri primite; traversează o formă foarte bună, în ultimele 7 meciuri are 5 victorii și 2 egaluri; în acest timp a reușit să se califice și in sferturile de finala ale Cupei Spaniei. Omul cheie al echipei este Canales care are 7 reușite și 4 pase de gol.

Info Osasuna: 

Osasuna se află mult mai jos în clasament, ocupă locul 17 cu doar 19 puncte. Are un golaveraj de 19 goluri marcate și 29 de goluri primite. Meciul precedent a fost eliminata din Cupa Spaniei la penalty-uri de Almeria. În campionat traversează totuși o perioadă bună; învins Granada și a facut egal cu Valencia, Real Madrid și Real Sociedad, echipe din partea de sus a clasamentului. Acestea sunt semne ca poate scoate un rezultat pozitiv și în această seară cu Betis.

Meciuri directe: 

Din 2019 și pană în prezent cele două formații s-au întâlnit de 3 ori; avem 2 victorii ale celor de la Betis și un rezultat de egalitate.

Info pronostic: 

Pronosticul oferit pentru acest meci este “Betis peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.53 oferită de Unibet. Am ales acest pronostic deoarece campionatul Spaniei este unul în care arbitrii arată multe cartonase;

Statistic vorbind, în 18 din cele 20 de meciuri disputate în campionat, Betis a incasat minim 2 cartonașe; să speram ca acest lucru se va întâmpla și acum si vom incepe luna februarie cunun bilet câștigător.

Cea mai bună cotă pentru Meciul Zilei o găsim la Unibet.
Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!