03.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Dinamo vs. FCSB

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
03.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Dinamo vs. FCSB

Astăzi 03.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Dinamo si FCSB unde mizăm pe un pariu oferit de Superbet.

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:45 și face parte din etapa a 21-a din România – Liga 1.

Info: Dinamo 

  • Dinamo ocupă locul 9 în clasament, dupa 20 de meciuri are 25 de puncte și un golaveraj de 23 goluri marcate și 24 de goluri primite; este o echipă destul de inconstantă și asta mai ales din cauza problemelor din managementul clubului; unii jucatori precum Borja Valle sau Aleix Garcia au plecat deja de la echipă altfel ca Dinamo are un lot destul de subțire.
  • În noul an “câinii” au obținut 3 victorii și 2 înfrângeri, omul cheie al echipei lui Jerry Gane rămânând Deian Sorescu; acesta are 4 reușite în campionat și 5 pase de gol.

Alăturat-te Grupului Telegram pentru a fi la curent cu toate ponturile oferite – Click aici! 

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Info FCSB: 

  • FCSB are unul din cele mai bune sezone din ultimii ani, se află pe primul loc în clasament; are un golaveraj extraordinar de 47 de goluri marcate 19 goluri primite. Deși golgheterul campionatului, Denis Man a fost transferat la Parma, antrenorul Petrea pare ca i-a găsit înlocuitor; Octavian Popescu a fost omul meciului cu Poli Iași, reusind să marcheze și să ofere o pasă de gol.
  • În ultimele 3 meciuri directe, FCSB a câștigat de fiecare dată; acum când echipa este pe val în campionat, iar Dinamo traversează o perioadă destul de dificilă îmi este greu sa cred ca va rata din nou victoria. Cota este una destul de bună, 1.85 oferită de Superbet.
Cea mai bună cotă pentru Meciul Zilei o găsim la Superbet. Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!