04.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Sinner vs. Hurkacz

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

04.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Sinner vs. Hurkacz

Astăzi 04.04.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan un meci de tenis, confruntarea dintre Sinner vs. Hurkacz ; mizăm pe un pariu pe ași oferit de Betano.

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din finala turneului Turneul Miami Open. Italianul Sinner este favorit sa câștige trofeul, atribuindui-se o cotă de 1.67 conform casei de pariuri Superbet.

Info Jannik Sinner: 

Ponturi pariuri tenis – finală Miami

Sinner locul 31 ATP, în vârstă de doar 19 ani este considerat cel mai promițător și talentat tânăr tenismen din ultima vreme. În ciuda vârstei Jannik practică un tenis foarte matur, este serios si concertat pe toată durata meciurilor și știe să gestioneze situațiile mai puține bune din joc. De anul trecut de când a apărut în tenisul mare a reușit performanțe deosebite; are sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Roland Garros, semifinale la Koln și titlu câștigat la Sofia. Anul acesta a reușit sa castige titlul de la Melbourne 1, a ajuns in sferturi la Marseille și la Dubai, iar acum este pe cale sa câștige cel mai important titlul din cariera lui de până acum. La acest turneu a reușit sa treacă de Gaston, Khachanov, Ruusuvuori, Bublik si Bautista Agut.

Info Hubert Hurkacz: 

04.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Sinner vs. Hurkacz

Polonezul Hurkacz în vârstă de 24 de ani ocupă locul 34 ATP, care la rândul său este un tenismen talentat, care a facut meciuri bune facute în ultima vreme dar căruia ii lipsește constanța din joc. În acest an a câștigat turneul de la Delray Beach si a ajuns în sfeturi la Melbourne 1. Anul trecut, ca performațe a reușit semifinale la Auckland și sferturi de finală la Koln. La acest turneu a trecut de oponenți importanți, având un traseu mai greu decat Sinner: Kudla, Shapovalov, Raonic, Tsitsipas și Rublev.

Pronosticul oferit de mine aici este “Sinner trimite peste 2.5 ași” la o cotă de 1.65 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică având în vedere că ma aștept la un meci destul de lung și de disputat.

Statistic vorbind, în ultimele 7 meciuri Sinner a avut următorele cifre la capitolul ași: 5 cu Bautista; 2 cu Bublik; 4 cu Ruusuvuori; 0 cu Khachanov; 3 cu Gaston; 10 cu Karatsev; 16 cu Bautista; Eu cred ca este capabil să reușească minim 3 ași intr-un duel care se anunță destul de lung.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!