04.11.2020 – Meciul zilei & Cota 2 la pariuri 

04.11.2020 – Meciul zilei & Cota 2 la pariuri 

Astăzi 04.11.2020 – Meciul zilei & Cota 2 la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Barcelona și Dynamo Kiev, pariuri propuse din cadrul casei de pariuri Unibet.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din runda a 3-a din grupele Uefa Champions League.
  • Barcelona ocupă primul loc dupa primele 2 meciuri cu 6 puncte și un golaveraj de 7 goluri marcate si 1 singur gol primit. A învins-o pe Ferencvaros cu 5-1 si pe Juventus cu 2-0, iar o victorie acum cu Kiev i-ar asigura deja calificarea în primăvara europeană.
  • De partea cealaltă, Dynamo Kiev este pe locul 3 cu un singur punct obținut în egalul cu Ferencvaros. A fost învinsă apoi de Juventus pe teren propriu cu scorul de 2-0, iar în acest meci cu Barca, pare a fi victimă sigură. Are numeroase probleme de lot din cauza Covid-19, astfel că multi jucători de bază nu vor putea evolua în această seară.
  • Cotele la pariuri stau în felul următor: cotă 1.08 pentru o victorie a Barcelonei, cotă 14 pentru un egal și cotă 36 pentru o victorie a ucrainenilor.
Info pronostic COTA 2:
  • Pronosticul oferit pentru Cota 2 este alcatuit dintr-un “parium combo” oferit de Unibet. Barcelona câștigă, Barcelona mai multe cornere și Dynamo Kiev mai multe cartonașe la o cotă 2.30. Consider acest pariu ca fiind un Value Bet pe vom miza 10% din buget.

Info Pronostic MECIUL ZILEI:
  • Pronosticul oferit la Meciul zilei este “Dynamo Kiev sub 8.5 șuturi” la o cotă de 1.60 tot in cadrul casei de pariuri Unibet.
  • Trupa lui Mircea Lucescu nu are statistici ridicate la acest capitol, iar acum cu problemele de lot pe care le are va fi si mai greu sa își creeze ocazii la poarta catalanilor.
  • De exemplu în ultimele 8 meciuri Kiev a avut următorele statistici la capitolul șuturi: 5 cu Dnipro; 7 cu Ferencvaros; 9 cu Oleksandria; 11 cu Juventus; 7 cu Rukh Lviv; 6 cu Zorya; 11 cu Gent; 8 cu Minaj.
  • Vedem astfel că în 5 din cele 8 meciuri, Dynamo Kiev nu a avut mai mult de 8 șuturi și asta in meciuri cu echipe mult mai slab cotate. Astfel vom miza pe acest pariu tot 10% din buget și sperăm să bifăm ambele pronosticuri propuse.

Meciul Zilei & Cota 2 la pariuri se poate paria la Unibet. Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 300 RON la prima depunere.