05.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Roda vs. Jong PSV

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
05.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Roda vs. Jong PSV

Astăzi 05.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Roda si Jong PSV unde mizăm pe un pariu pe goluri oferit de Netbet.

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 23-a din Olanda – Eerste Divisie.

Roda ocupă locul 9 în clasament, dupa 22 de meciuri are 32 de puncte și un golaveraj de 37 de goluri marcate și 30 de goluri primite; acest lucru reprezintă o medie de 3.05 goluri/meci.

Jong PSV se află pe locul 16 în clasament cu doar 20 de puncte dupa 22 de etape. Are un golaveraj de 33 goluri marcate și 46 de goluri primite; acest lucru reprezintă o medie de 3.59 goluri/meci, o medie foarte ridicată.

Alăturat-te Grupului Telegram pentru a fi la curent cu toate ponturile oferite – Click aici! 

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Pronosticul oferit pentru acest meci este “ambele echipe marchează” la o cotă de 1.54 oferită de Netbet. Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci cu multe goluri având în vedere profilul ofensiv al celor două echipe; și statisticile din meciurile anterioare ne indică faptul ca va trebui sa avem un meci spectaculos cu goluri în ambele porți.

De exemplu, în 8 din ultimele 10 meciuri disputate de Roda am avut parte de goluri de ambele părți.

De partea cealaltă, în ultimele 8 meciuri disputate de Jong PSV am avut parte de goluri marcate de ambele echipe.

Mai mult de atât, din 2018 până în prezent, cele două echipe s-au întâlnit de 4 ori și în toate meciurile s-au marcat goluri de ambele părți. Sperăm ca istoria să se repete și astăzi și să bifăm un nou pariu câștigător.

Cea mai bună cotă pentru Meciul Zilei o găsim la Netbet. Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!