05.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Roma vs. CFR Cluj

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
05.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Roma vs. CFR Cluj

Astăzi 05.11.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Roma și CFR Cluj unde mizăm pe un pariu pe goluri oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 19:50 și face parte din runda a 3-a din Uefa Europa League.
  • Roma ocupă locul 2 în clasament, cu 4 puncte și un golaveraj de 2 goluri marcate si un gol primit; a obținut în primul meci o victorie 2-1 cu Young Boys și apoi a remizat surprinzător pe teren propriu 0-0 cu CSKA Sofia.
  • De partea cealaltă, CFR Cluj ocupă primul loc, tot cu 4 puncte dar cu un golaveraj mai bun decat italienii; are 3 goluri marcate si un gol primit după victoria 2-0 din deplasare cu CSKA Sofia și egalul de pe teren propriu scor 1-1 cu Young Boys.
  • Pentru acest meci, Roma este favorită sa câștige atribuindui-se o cotă de 1.36 la victorie conform casei de pariuri Unibet.
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest este “Roma sub 2.5 goluri” la o cotă de 1.59 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider că CFR Cluj are o apărare destul de pregătită, cu experiență și bine pusă la punct de Dan Petrescu pentru a face față ofensivei italienilor.
  • În ultimele 20 de meciuri oficiale, ardelenii nu au primit în nici un meci mai mult de 2 goluri.
  • De partea cealaltă, în 14 din ultimele 20 de meciuri oficiale jucate, Roma nu a marcat mai mult de 2 goluri. Sperăm ca nici în acest meci sa nu marcheze și echipa României sa scoată chiar un rezultat pozitiv și noi sa bifăm un nou pronostic câștigător.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

Citește și…

Cote speciale Roma vs CFR Cluj: poti castiga 175/1400 RON!