08.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Cornet vs. Badosa

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
08.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Cornet vs. Badosa

Astăzi 08.01.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan un meci de tenis, confruntarea dintre Cornet și Badosa unde mizăm pe un pariu special oferit de Betfair.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 15:10 și face parte din cadrul Turneului WTA de la Abu Dahbi din Emiratele Arabe Unite.
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “Sub 4.5 break-uri în primul set” la o cotă de 2.00 oferită de Betfair.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă având în vedere statisticile prezentate mai jos.
  • Am ales acest lucru în primul rand pentru ca suprafața de joc este una rapida, iar ambele jucătoare au un serviciu bun, pe care nu ar trebui sa si-l piardă de atât de multe ori.
  • Mai mult de atât, în ultimele 10 meciuri disputate de Cornet, am avut parte de următorele cifre la capitolul break-uri în primul set: 4 cu Grammatikopoulou; 3 cu Zhang; 3 cu Paquet; 1 cu Rybakina; 5 cu Hercog; 3 cu Pironkova; 0 cu Keys; 4 cu Bonaventure; 1 cu Davis; 3 cu Azarenka.
  • De partea cealaltă, în ultimele 10 meciuri jucate de Badosa am avut parte de următorele cifre la capitolul break-uri în primul set: 4 cu Sevastova; 3 cu Martincova; 4 cu Cirstea; 5 cu Siegemud; 3 cu Ostapenko; 3 cu Stephens; 6 cu Kozlova; 3 cu Bouchard; 1 cu Hercog; 5 cu Soribes Tormo.
  • Vedem astfel, că în 16 din cele 20 de meciuri prezentate, nu am avut mai mult de 4 break-uri în primul set. Sperăm ca acest lucru să se întâmple si acum și sa bifăm un nou pariu câștigător.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betfair! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.