08.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Man. City vs. Liverpool

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
08.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Man. City vs. Liverpool

Astăzi 08.11.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Man. City și Liverpool unde mizăm pe un pariu pe faulturi oferit de Unibet. 

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 și face parte din runda a 8-a din Anglia – Premier League.
  • Man. City a început slab noua ediție de campionat, ocupă locul 12 în clasament, cu doar 11 puncte din 6 meciuri. Atacul nu funcționează mai deloc, are doar 9 goluri marcate si 8 goluri primite. În UCL, trupa lui Guardiola stă însă perfect, are 3 victorii din tot atâtea meciuri și este ca și calificată în primăvara europeană.
  • De partea cealaltă, Liverpool este pe locul 2 în clasament, în spatele surprinzătoarei Southampton. Sunt la egalitate de puncte, 16 la număr, însă cu un rezultat pozitiv în acest meci, “cormoranii” ar trece pe prima poziție. Și în UCL, trupa lui Klopp are 3 victorii din cele 4 meciuri și nu mai poate avea emoții în privinta calificării.
  • Pentru acest meci, Man. City este favorită să câștige atribuindui-se o cotă de 1.90 la victorie conform casei de pariuri Unibet.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest este “Liverpool peste 8.5 faulturi” la o cotă de 1.70 oferită de Unibet.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider Liverpool a început sa joace ceva mai agresiv față de sezoanele trecute si comite destul de multe faulturi.
  • De exemplu în cele 13 meciuri disputate în acest sezon, Liverpool a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 16 cu Atalanta; 13 cu West Ham; 11 cu Midtjylland; 7 cu Sheffield; 9 cu Ajax; 9 cu Everton; 10 cu Aston Villa; 15, respectiv 11 cu Arsenal; 15 cu Lincoln; 6 cu Chelsea; 9 cu Leeds; 8 din nou cu Arsenal.
  • Vedem astfel că în 10 din cele 13 meciuri, Liverpool a avut minin 9 faulturi. Sperăm ca acest lucru să se întâmple si acum și sa bifăm un nou pariu câștigător.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Unibet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 300 RON la prima depunere.

Ți-am pregătit și o surpriză pentru acest meci ⬇️⬇️⬇️

Cote speciale Manchester City vs Liverpool: poti castiga 250/525RON!