09.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Dortmund vs. Sevilla

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
09.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Dortmund vs. Sevilla

Astăzi 09.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Dortmund și Sevilla; mizăm pe un pariu pe șuturi pe poarta oferit de Betano.

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din returul optimilor de finală din Uefa Champions League.

În tur, germanii au câștigat pe terenul Sevillei cu scorul de 3-2, astfel ca au șanse mari la calificare; chiar și în cazul unei înfrângeri cu 0-1 sau 1-2 Dortmund va reuși sa meargă mai departe.

⚽️ Informații Dortmund:

De la victoria din tur cu Sevilla, Dortmund a reușit o serie de 4 victorii consecutive, până acum cateva zile cand a fost învinsă de Bayern cu 4-2, asta dupa ce a condus cu 0-2. Tot în acest meci, Haaland care a marcat de 2 ori a fost schimbat din cauza unei accidentări; se pare însă că nu a fost ceva grav și va putea juca în meciul din această seară.

Totuși în campionat, Dortmund nu o duce prea bine, ocupă abia locul 6, la 4 puncte distanță de zona Ligii Campionilor.

Antrenorul Terzic nu se poate baza în acest meci pe: Burki; Witsel; Schmeltzer; Akanji; in timp ce Jadon Sancho și Guerreiro nu sunt recuperați 100%.

Norvegianul Haaland este jucătorul cheie al echipei, el fiind si golgheterul din Champions League, cu 8 reușite în cele 5 meciuri jucate.

Dortmund s-a calificat în optimi de pe primul loc dintr-o grupă cu Lazio, Brugge și Zenit.

Ponturi pariuri Uefa Champions League: Dortmund vs. Sevilla

⚽️ Informații Sevilla:

Sevilla traversează cea mai slabă perioadă din acest sezon, are 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri. A fost eliminata din Cupă de Barcelona, iar in campionat ocupă locul 4 pierzând contactul cu primele 3 poziții.

In prima faza a competiției, Sevilla a terminat pe locul 2 într-o grupă câștigată de Chelsea, din care a mai facut parte Rennes și Marseille.

Jucătorul cheie al echipei este En-Nesry care are 13 goluri marcate în acest sezon.

Antrenorul Lopetegui nu se poate baza în acest meci pe Aleix Vidal și pe fundașul Kounde. Față de meciul trecut cu Elche este posibil sa îi vedem titulari pe Suso, Diego Carlos, sau Marcus Acuna.

⚽️ Informații pronostic:

Pentru acest meci, Dortmund este ușor favorită la victorie atribuindui-se o cotă de 2.25 conform casei de pariuri Unibet. Pronosticul oferit de mine este “Sevilla sub 4.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 1.53 oferită de Betano.

Am ales acest pronostic deoarece ma aștept ca Dortmund să pregătească si sa se izoleze foarte bine pe partea ofensiva și eventual sa loveasca decisiv pe contraatac.

În tur, Sevilla a avut 4 șuturi pe poartă, iar în 6 din ultimele 7 meciuri nu a depășit această linie.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!