10.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Barty vs. Gavrilova

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
10.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Barty vs. Gavrilova

Astăzi 10.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan un meci de tenis, confruntarea dintre Barty si Gavrilova unde mizăm pe un pariu pe duble greseli oferit de Betfair.

Meciul se va desfășura joi noapte începând cu ora 03:30 și face parte din turul 2 din cadrul Turneului de Mare Slam de la Australian Open.

🥎 Barty a “spulberat-o” pe Kovinic

Australianca Barty în vârstă de 24 de ani ocupă primul loc în clasamentul WTA, fiind una din cele mai constante jucătoare din ultimii ani.

Deja are un turneu câștigat anul acesta, obținut zilele trecute la Melbourne – Yarra Valley Classic. Si-a dominat categoric toate oponentele, iar în finală a învins-o pe Muguruza cu scorul de 2-0 (7-6; 6-4). Barty practica un tenis agresiv, dar extrem de diversificate prin care își surprinde foarte adversarele.

În 2020 a câștigat titlul de la Adelaide și a ajuns în semifinale la Australian Open și semifinale la Doha. 2019 a fost cel mai bun an al acesteia, a câștigat la Roland Garros, Miami, Birmingham și la Turneul Campioanelor.

In turul precedent de la Australian Open a “spulberat-o” pe Kovinic dupa doar 45 de minute de joc cu un sec 6-0, 6-0, unde muntenegreanca abia daca a câștigat cateva puncte.

Ponturi pariuri Barty vs. Gavrilova

🥎 Talent umbrit de accidentări

Gavrilova, reprezentanta Australiei în vârstă de 26 de ani se află pe locul 387 în clasamentul WTA. Este o tenismena talentată care în trecut a fost până pe poziția a 20-a însă a suferit destul de multe accidentări în carieră care au împiedicat-o să își arate adevăratul ei potențial. În 2020 Daria nu a jucat prea mult, are doar 5 meciuri oficiale, dar și multe meciuri demonstrative unde jocul său a parut destul de bun.

În 2021 a participat la turneul de la Melbourne unde a trecut în primul tur de Kuzmova, dar a fost eliminata în turul 2 de Serena Williams.

Aici la Australian Open a învins-o relativ ușor pe Sorribes Tormo după un 6-1, 7-5; acum îi va fi extrem de dificil contra lui Barty care pare a fi pe val anul acesta.

Promotii Dinamo vs FCSB: COTA 10 pe victoria FCSB-ului. Click aici pentru detalii! 

🥎 Servciul nu este punctul forte al Dariei 

Pronosticul oferit pentru acest meci este “Gavrilova peste 2.5 ași duble greseli” la o cotă de 1.50 oferită de Betfair. Am ales acest pronostic deoarece Gavrilova are un serviciu destul de moale, iar în acest meci cu o Barty atât de bună la retur va trebui să forteze serviciul 2 astfel încă sa nu-si primeasca retur direct câștigător.

Daria are doar 1.66 metri iar acest lucru o dezavantajează la serviciu, de aceea și numarul de duble greseli este crescut. De exemplu, în ultimele 5 meciuri oficiale a avut următorele cifre: 3 cu Soribes Tormo; 6 cu Serena Williams; 1 cu Kuzmova; 6 cu Bouchard; 4 cu Yastresmka.

Meciul Zilei se poate paria la Betfair! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!