100% bonus la prima depunere si freebet de 30 ron la NetBet

100% bonus la prima depunere si freebet de 30 ron la NetBet

In conditiile in care piata jocurilor de noroc din Romania este din ce in ce mai competitiva, agentiile de pariuri online trebuie sa gaseasca modalitati cat mai personalizate pentru a atrage jucatori noi.

NetBet, una dintre agentiile de pariuri recomandate de GNTTIPS,  vine cu oferte foarte tentante pentru clientii sai, indiferent daca este vorba de bonusul de bun venit de 1500 de ron sau de cote mult marite. Acum, pe site-ul operatorului este disponibil un bonus de prima depunere, prin care jucatorii care se inregistreaza utilizand codul bonus ,,BONUS100” si depun cel putin 100 de ron, primesc un bonus de 100% din prima depunere si un freebet in valoare de 30 de ron.

Cum iau bonusul?

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acest bonus este sa iti deschizi un cont la NetBet Sport, folosind la inregistrare codul promotional ,,BONUS100″ si  sa efectuezi un depozit de cel putin 100 de ron. In cel mult 48 de ore vei primi bonusul de 100 de ron si freebetul de 30 de ron.

AICI gasesti bonusul de bun venit de 1500 ron la NetBet!

 

Termeni si conditii – 100% bonus la prima depunere :

Bonusul trebuie pariat de 4 ori in decurs de 7 zile de la primire, pe bilete simple sau combi cu fiecare selectie avand cota cel putin 1.60.

Freebetul va fi primit in maxim 48 de ore de la terminarea promotiei. El trebuie pariat o singura data, pe bilet simplu sau combinat cu selectii care au cota mai mare sau egala cu 2.00. Jucatorii vor primi doar profitul (castig – miza) din parierea freebetului, ca bani reali. Si freebetul trebuie pariat in decurs de 7 zile de la primire.

O selectie va participa doar o singura data la rulaj. De asemenea, nu participa la rulaj pariurile anulate, cele carora li s-a aplicat cash out, cele de tip Handicap, Sub/Peste si cele de tip forecast/tricast pe cursele de cai.

Atentie! Cei care efectueaza prima depunere prin Skrill sau Neteller nu pot participa la promotie.