100 lei Fullbet pentru finala Ligii Campionilor 2019

100 lei Fullbet pentru finala Ligii Campionilor 2019
sursa foto: liverpoolfc.com

100 lei Fullbet pentru finala Ligii Campionilor 2019

Pe scurt: Pariezi 20-200 RON LIVE in Repriza 1-> La pauza primesti jumatate din miza pariata(10-100 RON) sub forma de FULLBET -> Pariaza-l in Repriza a doua si bucura-te de castiguri, daca esti inspirat! Citeste tot articolul pentru detalii!

Sambata, 1 iunie, de la ora 22:00, Liverpool si Tottenham se infrunta pe Wanda Metropolitano din Madrid, in cel mai important meci direct din istoria lor – Finala Champions League 2019. Nu stim la care din cele doua formatii va ajunge trofeul, insa stim cu siguranta ca va lua drumul Angliei si mai stim si cum putem primi un FULLBET cadou de maxim 100 RON in timpul finalei.

Pariaza live pe prima repriza si primesti 50% din miza inapoi

  1. Logheaza-te pe betano.ro cu datele tale
  2. Click pe MISIUNI-> Tottenham vs Liverpool-> INCEPE MISIUNEA
  3. Plaseaza un pariu simplu LIVE in timpul PRIMEI REPRIZE – cota minima 1.60, miza minima 20 lei. NU il inchide cu CASH OUT (poti face asta, insa anulezi oferta)!
  4. In pauza meciului vei primi un FULLBET egal cu jumatate din cat ai pariat live pe prima repriza. Promotia functioneaza pentru maxim 200 RON – caz in care vei primi 100 RON. Vezi ca fullbetul primit poate fi folosit DOAR PE REPRIZA A DOUA a finalei!

Apasa AICI daca nu ai cont la Betano

  • Pariul Live trebuie plasat pe urmatoarele piete: Rezultat Prima repriză, Scor corect în prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Șansă dublă la pauză, Cornere prima repriză (Peste/Sub).
  • Poti intra in Misiune pana sambata la ora 22:35
  • FULLBET este o suma de bani oferita de agentiile de pariuri pe care o poti transforma in bani reali foarte simplu – Trebuie sa o folosesti ca miza unui pariu. In cazul in care castigi pariul, vei primi suma totala in cont.