11.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Tg. Jiu vs. Gaz Metan

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
11.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Tg. Jiu vs. Gaz Metan

Astăzi 11.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan, confruntarea dintre Viitorul Târgu Jiu și Gaz Metan Mediaș; mizăm pe experienta mai mare a oaspeților și pe un meci bun făcut de aceștia.

Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din optimile de finală ale Cupei României.

⚽️ Candidată la promovare în Liga 1

Viitorul Târgu Jiu nu avea mai așteptări la începutul campionatului, atunci când obiectivul principal era evitarea retrogradarii. Antrenorul Flavius Stoican a reușit sa formeze o echipă închegată și încrezătoare și iată că pauza competițională i-a prins pe Târgu Jiu pe locul 2 în clasament, la 4 puncte de lider.

Este o echipă ce joacă un fotbal deschis, are un atac bun, dar defensiva cam scârțâie, fiind pe locul 17 la acest capitol din 21 de echipe prezente în Liga a 2-a.

În turul anterior, gorjenii au trecut cu greu de FC Arges dupa un 1-0 obținut pe final de meci în minutul 88.

Ponturi pariuri Cupa României – Tg. Jiu vs. Gaz Metan

⚽️ “Găzarii” au început bine noul an

Gaz Metan trece printr-o perioadă destul de bună, în anul 2021 din 7 meciuri disputate are 3 victorii, 3 egaluri si 1 înfrângere. Se află pe locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 28 de puncte fiind în luptă pentru accederea în play-off.

În urma cu 2 etape, Gaz Metan a fost preluată de Mihai Teja și acest lucru s-a vazut la ultimul meci, echipa având mult mai multă ambiție și poftă de joc.

Gaz Metan a anunțat și un transfer zilele acestea, fundașul dreapta Ismail Kanda în vârstă de 20 de ani; acesta a fost adus de la echipa U19 a celor de la Lille și este văzut ca o mare speranță.

În turul precedent, Mediaș a spulberat-o pe Voluntari, după un scor de 6-0, iar acum este dispusa sa facă din nou spectacol.

⚽️ Tg. Jiu la primul meci oficial după 2 luni

Pentru Tg. Jiu va fi destul de greu să se monteze și sa fie la capacitatea pe care au avut-o anul trecut, după cele 2 luni de pauză competițională.

De partea cealaltă Gaz Metan, o echipă echilibrată cu mai multa experienta; este și intr-o formă bună și cred că va știi cum sa joace astfel încât să obțină calificarea în sferturi.

Așadar mizăm pe o calificare a Mediașul la o cotă bună de 1.62 oferită de Fortuna.

Meciul Zilei se poate paria la Fortuna! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!