11.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Tottenham vs. Man. United

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

11.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – Tottenham vs. Man. United

Astăzi 11.04.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Tottenham și Man. United ; mizăm pe un pariu pe șuturi pe poartă oferit de Betano.

Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 și face parte din etapa a 31-a din Anglia – Premier League.

⚽️ Informații pronostic:

Man. United este ușor favorită sa câștige acest meci atribuindui-se o cotă de 2.50 la victorie conform casei de pariuri Betano.

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Man. United sub 5.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 1.75. Acest pariu se poate gasi la Betano la secțiunea “Statistici”.

Am ales acest pronostic deoarece Tottenham este o echipă care se apară destul de bine, iar Mourinho cu siguranță va știi cum sa așeze echipa in teren astfel încât să nu le ofere prea multe șanse de gol adversarilor.

Statistic vorbind în ultimele 10 meciuri disputate, Man. United a avut următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 3 cu Granada; 7 cu Brighton; 5 cu Leicester; 4 cu Milan; 4 cu West Ham; 2 din nou cu Milan; 6 cu Man. City; 1 cu Crystal Palace; 4 cu Chelsea; 4 cu Real Sociedad.

Vedem astfel că în 8 din ultimele 10 meciuri, Man. United nu a avut mai mult de 5 șuturi pe poartă.

În plus de asta, în meciul din tur când Tottenham a învins-o încredibil cu scorul de 6-1 chiar pe Old Trafford, Man. United a avut doar 2 șuturi pe poartă.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Betano si-a facut un obicei ca in fiecare weekend sa ne surprinda cu cate o promotie. Astfel, din nou, acestia ne ofera un Freebet 50 RON cu doar cateva conditii simple de indeplinit. CLICK AICI PENTRU DETALII! 

Click aici pentru a vedea mai multe PONTURI PARIURI de azi – 11.04.2021