12.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Vondrousova vs. Cîrstea

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
12.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Vondrousova vs. Cîrstea

Astăzi 12.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan un meci de tenis, confruntarea dintre Voundrousova și Sorana Cîrstea; mizăm pe un pariu special oferit de Betfair la o cotă de 1.91.

Meciul se va desfășura vineri noapte începând cu ora 02:00 și face parte din turul 3 de la Australian Open.

☆ Vondrousova – tânăra speranță a Cehiei în materie de tenis

Vondrousova este a 2-a cea mai bine clasata tenismena a Cehiei, dupa Pliskova; Marketa în vârstă de 21 de ani ocupă locul 20 WTA și este văzută ca o mare speranță a Cehiei în materie de tenis. Ea a demonstrat acest în ultimii ani prin performanțele sale, în 2019 reușind sa ajunga in finala de Grand Slam la Roland Garros.

Anul acesta a fost învinsă încă din primul tur la Abu Dhabi;  apoi a ajuns în sferturi la Melbourne (Yarra Valley Classic) unde a fost învinsă de Muguruza.

Aici la Australian Open a învins-o greu pe Peterson in primul tur, dupa ce a reveni de la 1-0 pentru suedeză. Apoi în turul 2 a învins-o rapid pe canadianca Marino dupa un 6-1, 7-5 .

Ponturi pariuri Vondrousova vs. Cîrstea

☆ Sorana vrea să își egaleze performanța de la Australian Open

Cu o victorie în acest meci, Sorana ar reuși să își egaleze performanța de a ajunge în turul 4 la Australian Open. În turul precedent românca a reușit una dintre surprizele turneului reușitnd sa o învingă pe Petra Kvitova, in 3 seturi ( 6-4, 1-6, 6-1 ).

Nivelul Soranei este unul foarte ridicat, în ciuda faptului că ea a fost nevoita sa stea în carantină totală din de 14 zile. Cîrstea ar avea un culoar bun daca ar reuși sa treacă de Marketa, ar întâlni in meciul următor învingătoarea meciului dintre Hsieh sau Errani.

☆ Betfair ne ofera o linie destul de accesibilă pe un pariu pe break-uri

Pronosticul oferit pentru acest meci este “Sub 4.5 break-uri în primul set” la o cotă de 1.91 oferită de Betfair. Consider ca este o linie accesibilă avand în vedere ca cele 2 tenismene au un serviciu destul de solid.

De exemplu, 6 din cele 7 meciuri jucate de Vondrousova în acest an s-au terminat cu maxim 4 break-uri in primul set. De partea cealaltă, 4 din cele 5 meciuri jucate de Cîrstea în noul an s-au terminat cu maxim 4 break-uri în primul set.

Meciul Zilei se poate paria la Betfair! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!