13.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Napoli vs. Juventus

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
13.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Napoli vs. Juventus

Astăzi 13.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Napoli și Juventus; mizăm pe un pariu pe faulturi oferit de Betano.

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din etapa a 22-a din Italia – Serie A.

Partida din tur încă nu s-a disputat din cauza Covid-19, iar acum se va desfășura meciul retur.

⚽️ Meciul cu Juventus poate fi ultimul pentru Gatusso pe banca napoletanilor

Ultimele rezultate negative obținute de Napoli i-au pus în pericol lui Gatusso postul de antrenor; o nouă înfrângere în acest meci cu Juventus ar putea aduce și schimbarea antrenorului la Napoli, zvonindu-se ca ar putea fi adus Rafa Benitez.

Napoli a fost eliminata din Cupa Italiei de Atalanta dupa ce a fost învinsă cu 3-1, iar în ultimul meci de campionat a pierdut cu Genoa 2-1.

Momentan ocupă locul 6 în clasament, însă poate pierde contactul cu locurile de Europa mai ales ca din componența lotului lipsesc jucători importanți în aceasta perioada: Mertens; Koulobaly; Manolas; Ghoulam; Demme și Hysaj.

Ponturi pariuri Napoli vs. Juventus

⚽️ Juventus – Defensivă de fier 

De la meciul pierdut cu Inter cu scoul de 2-0, Juventus s-a redresat, iar de atunci are 6 victorii și un egal. Mai mult de atât, defensiva a funcționat perfect pentru trupa lui Pirlo, care nu a primit decat un singur gol; are doar 18 goluri primite in cele 20 de etape fiind cea mai buna defensivă din campionat.

Momentan ocupă locul 3 în clasament, dar cu o victorie ar ajunge la 2 puncte distanță de Inter si la 4 de liderul Milan.

Ronaldo pare și el în formă reușind sa înscrie 3 goluri în ultimele 3 meciuri fiind golgheterul campionatului cu 16 reușite.

Juventus este favorită sa câștige acest meci atribuindui-se o cotă de 2.00 la victorie conform casei de pariuri Betano. Juventus a învins-o pe Napoli și acum 3 săptămâni în SuperCupa Italiei, când s-a impus cu scorul de 2-0 și a câștigat trofeul.

⚽️ Mizăm pe un pariu pe faulturi la Betano

Pronosticul oferit pentru acest meci este “Juventus sub 15.5 faulturi” la o cotă de 1.87 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mare având în vedere că Juventus are o medie destul de scăzută la acest capitol.

De exemplu, în ultimele 10 meciuri a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 12 cu Inter; 9 cu Roma; 13 din nou cu Inter; 10 cu Sampdoria; 14 cu Spal; 11 cu Bologna; 15 cu Napoli; 14 cu Inter; 10 cu Genoa; 11 cu Sassuolo.

Vedem astfel ca în nici un meci din ultimele 10, Juventus nu a avut mai mult de 15 faulturi. Sperăm ca nici acum sa nu se întâmple și să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!