13.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Leeds vs. Chelsea

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

13.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Leeds vs. Chelsea

Astăzi 13.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Leeds și Chelsea; mizăm pe un pariu pe faulturi oferit de Superbet. Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din etapa a 28-a din Anglia – Premier League.

⚽️ Informații Leeds:

Leeds este o echipă destul de imprevizibilă, ce poate pune probleme oricărei echipe din Premier League, dar la fel de ușor poate și pierde cu oricine.

Momentan se află la mijlocul clasamentului, pe locul 11 cu 35 de puncte; va avea un final de sezon liniștit, fără emoția retrogradarii, dar nici cu speranțe la vreo clasare pe un loc european.

Echipa lui Bielsa practica un fotbal frumos, ofensiv, se deschide destul de mult și astfel de fiecare dată când joacă avem parte meciuri spectaculoase. Acest lucru s-a întâmplat și în meciul tur cand a pierdut contra celor de la Chelsea cu scorul de 3-1.

Forma de moment nu este una bună, 5 din ultimele 7 meciuri de campionat fiind pierdute de Leeds.

Echipa lui Bielsa nu se poate baza în acest meci pe Robin Koch, Pascal Struijk, Pablo Hernandez și Adam Forshaw.

Ponturi pariuri fotbal: Leeds vs. Chelsea

⚽️ Informații Chelsea:

Chelsea traversează o perioadă foarte bună de la venirea lui Thomas Tuchel, este neînvinsă în ultimele 12 meciuri, timp in care a reușit 9 victorii și 3 egaluri. În Premier League ocupă pozitia a 4-a, cu 50 de puncte și se lupta cu Leicester și Man. United pentru o clasare pe podium.

Tuchel si-a pus amprenta în mod vizibil mai ales pe partea defensivă a echipei, de la venirea lui, Chelsea încasând doar 2 goluri în campionat. Echipe precum Liverpool, Atletico Madrid, Everton sau Man. United nu au reușit să îi marcheze gol.

În Champions League a reușit sa câștige cu 0-1 pe terenul celor de la Atletico și are prima șansă la calificarea în sferturile competiției.

Pentru acest meci antrenorul Tuchel nu se poate baza pe 2 jucători importanți, Abraham și Thiago Silva fiind accidentați.

⚽️ Informații pronostic:

Chelsea este favorită sa câștige acest meci atribuindui-se o cotă de 1.75 conform casei de pariuri Betano.

Pronosticul oferit pentru acest meci este “peste 17.5 faulturi” la o cotă de 1.62 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic, deoarece consider ca este o linie destul de accesibilă având în vedere statisticile prezentate mai jos.

În 8 din ultimele 10 meciuri jucate de Leeds am avut parte de minim 18 faulturi.

De partea cealaltă, in 6 din ultimele 10 meciuri jucate de Chelsea am avut parte de minim 18 faulturi.

Mai mult de atât, în meciul tur au fost 21 de faulturi, așadar ma astept ca și acum sa se depășească linia propusă.

Meciul Zilei se poate paria la Superbet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!