14.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Efes vs. Khimki

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
14.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Efes vs. Khimki

Astăzi 14.01.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Efes și Khimki unde mizăm pe un pariu special oferit de Superbet.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 20-a a Euroligii de baschet masculin.
  • Pentru acest meci, Anadolu Efes este favorită clară să castige, atribuindui-se o cotă de 1.15 la victorie conform casei de pariuri Unibet.
Meciul zilei la pariuri – Anadolu Efes vs. Khimki
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “Micic peste 12.5 puncte” la o cotă de 1.50 oferită de Superbet. Pronosticul se poate găsi în secțiunea “Speciale”.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă având în vedere statisticile prezentate mai jos și faptul ca Micic este unul din principalii marcatori ai echipei din Turcia.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri disputate, Micic a avut următorele cifre la capitolul puncte înscrise: 15 cu Alba Berlin; 20 cu Galatasaray; 23 cu Lyon; 27 cu Gaziantep; 9 cu Darussafaka; 16 cu Real Madrid; 12 cu Fenerbahce; 17 cu Barcelona; 20 cu Milano; 14 cu CSKA Moscova.
  • Vedem astfel că în 8 din ultimele 10 meciuri în care a jucat, Micic a înscris de fiecare dată cel puțin 13 puncte. Având în vedere că este favorită foarte clară și ar trebui să câștige la o diferență foarte mare și să înscrie multe puncte, consider ca și Micic va reuși sa depășească linia propusă astazi.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 41 RON FĂRĂ DEPUNERE!