14.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Frankfurt vs. Koln

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
14.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Frankfurt vs. Koln

Astăzi 14.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Frankfurt și Koln; mizăm pe un pariu pe goluri oferit de Fortuna.

Meciul se va desfășura vineri noapte începând cu ora 16:30 și face parte din etapa a 21-a din Germania – Bundesliga.

⚽️ Frankfurt – Minim 3 goluri în ultimele 6 meciuri

Eintracht traversează o perioadă foarte bună, ocupă locul 5 în clasament 36 de puncte, iar cu o victorie ar urca până pe locul 3. În ultimele 9 meciuri are 7 victorii, 1 egal si 1 înfrângere, ceea ce ne arată forma buna de moment a echipei. Are un golaveraj de 41 de goluri marcate și 29 de goluri primite; acest lucru reprezintă o medie de 3.5 goluri/meci, o medie destul de mare.

Acest lucru ne-a fost dovedit și în ultimele 6 meciuri când am avut parte de fiecare dată de minim 3 goluri.

Aproape jumătate din golurile echipei au fost reușite de al 2-lea golgheter din Bundesliga, este vorba de Andre Silva, care are 17 goluri marcate.

⚽️ Koln – Minim 3 goluri în ultimele 5 meciuri

Koln, este mai jos în clasament, ocupă locul 14 cu 21 de puncte și un golaveraj de 20 de goluri marcate și 33 de goluri primite; acest lucru reprezintă o medie de 2.65 goluri/meci.

În acest sezon, Koln a fost o echipă imprevizibilă, de la care nu poti stii la ce sa te aștepți. A câștigat meciuri cu Gladbach, Dortmund, a remizat cu Leipzig; dar a și pierdut puncte importante cu echipe mult mai slab cotate decat ea.

În concluzie avem toate premisele să ne așteptăm la un meci spectaculos, cu multe goluri, cota de 1.68 oferită de Fortuna fiind foarte buna.
Meciul Zilei se poate paria la Fortuna! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!