15.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – CFR Cluj vs. FCSB

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

15.04.2021 – Meciul zilei la pariuri – CFR Cluj vs. FCSB

Astăzi 15.04.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre CFR Cluj și FCSB ; mizăm pe un pariu pe șuturi pe poartă oferit de Betano.

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din finala SuperCupei României; acesta se va desfășura pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Sub 9.5 șuturi pe poartă în meci” la o cotă de 1.87. Acest pariu se poate gasi la Betano la secțiunea “Statistici”.

Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci foarte echilibrat, cu multe dueluri duse la mijlocul terenului; cu multe faulturi, întreruperi și fără prea multe faze periculoase de poartă. Cred ca nici una din echipe nu își va asuma riscul să atace abundent încă din prima parte a meciului, ci mai degrabă va juca la greșeala adversarului.

În ultimul meci direct dintre cele două, CFR practic nu a contat mai deloc pe teren; a fost învinsă cu 3-0, intr-un meci în care Arlauskis a fost eliminat in minutul 41; astfel ca FCSB a reușit să șuteze de 11 ori pe poartă, ardelenii neavând nici unul la acest capitol.

Acest lucru nu cred ca sa va mai întâmplă si în aceasta seara; antrenorul Edi Iordănescu cel mai probabil si-a învățat lecția și va stii cum sa îi mobilizeze pe elevii săi sa nu mai repete greșelile de data trecută.

Statistic vorbind, în 8 din ultimele 10 meciuri disputate de CFR Cluj nu u fost mai mult de 9 șuturi pe poartă.

De partea cealaltă, în 9 din ultimele 10 meciuri disputate de FCB nu au fost mai mult de 9 șuturi pe poartă.

Mai mult de atât, 5 din ultimele 6 întâlniri directe s-au terminat cu maxim 9 șuturi pe poartă. Sperăm ca acest lucru să se întâmple și acum, pentru a bifa un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: CFR Cluj vs. FCSB

Ponturi pariuri Europa League