160 de ron in freebeturi pentru etapa a 7-a din Liga 1

160 de ron in freebeturi pentru etapa a 7-a din Liga 1

In acest weekend se disputa meciurile din etapa a 7-a a Ligii 1. Fanii fotbalului vor urmari cu interes disputa de le distanta pentru locul 1. CFR Cluj si FCSB si-au depus candidatura pentru titlu in acest sezon, celelalte echipe parand sa nu poata avea argumente pentru a se implica in aceasta disputa.

De maxim interes va fi si disputa de la Craiova unde echipa locala U Craiova 1948 CS va juca cu ,,dusmanul de serviciu”, Dinamo Bucuresti. Suporterii asteapta un joc bun al oltenilor dupa galopul de sanatate de la Voluntari unde au castigat cu 5-1 prin golurile marcate de Nicusor Bancu (3), Renato Kelic si Alexandru Mitrita.

Uite cum poti castiga 500 de ron la acest meci!

Ca de obicei, la Winmasters putem castiga 4 pariuri gratuite de maxim 40 de ron fiecare, daca plasam pariuri pre-live pe meciurile din etapa a 7-a a Ligii 1, selectate de operator.

Cum obtii cei 160 de ron in freebeturi?

 1. Autentifica-te in contul tau Winmasters si inscrie-te in promotie. Daca nu ai un cont, poti deschide unul de aici si primesti 555 ron, bonus de bun venit!
 2. Plaseaza cel putin un pariu pre-meci, cu miza minim 20 ron si cota minim 1.75 pe unul sau mai multe din meciurile selectate.
 3. Indiferent de rezultatele pariurilor, primesti un pariu gratuit live, in valoare de cel mult 40 de ron (40% din miza) pentru fiecare meci pe care ai pariat.

Termeni si conditii:

 • Pentru a participa trebuie sa fi efectuat o depunere in ultimele 10 zile.
 • Meciurile selectate sunt: Sepsi Sf. Gheorghe – Dunarea Calarasi, 31 august, Universitatea Craiova – Dinamo Bucuresti, 1 septembrie, FCSB – FC Botosani, 2 septembrie si CSMS Iasi – Concordia Chiajna, 3 septembrie.
 • Se califica pariurile simple, pre-meci, cu miza minim 20 ron si cota minim 1.75.
 • Pariurile pe marketurile handicap, inclusiv miza rambursata la egal, cele cash out si cele rambursate, nu participa.
 • Poti primi un singur pariu gratuit live pentru fiecare meci.
 • Freebeturile trebuie pariate live, pe meciurile participante la promotie, pe bilete simple cu cota minim 2.00 sau combi cu fiecare selectie avand cota minim 1.40.
 • Jucatorul primeste doar profitul din utilizarea pariului gratuit (castig – miza).
 • Suma maxima ce poate fi castigata din pariurile gratuite este de 100 ron.

Obtine si tu pariuri gratuite live la Winmasters!