17.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Sevilla vs. Dortmund

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
17.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Sevilla vs. Dortmund

Astăzi 17.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Sevilla și Dortmund; mizăm pe un pariu pe faulturi oferit de Betano.

Meciul se va desfășura vineri noapte începând cu ora 22:00 și face parte din turul optimilor de finala din Uefa Champions League.

⚽️ Sevilla este intr-o formă foarte bună – 8 victorii consecutive

Spaniolii sunt cu încrederea ridicată înaintea meciului cu Borussia și sunt favoriți la câștige având o cotă de 2.35 la victorie.

În campionat ocupă locul 4 cu 45 de puncte după 22 de etape, la 9 puncte distanță de liderul Atletico Madrid. Mai mult de atât defensiva Sevillei a arătat excelent, trupa lui Lopetegui primind doar 2 goluri în ultimele 9 meciuri. Mai mult de atât, au un singur eșec în ultimele 19 partide, astfel ca cifrele arătă excelent pentru gazde.

În Liga Campionilor s-a calificat de pe locul 2, cu 13 puncte, la un punct în spatele liderului Chelsea. Din grupă E au mai facut parte Krasnodar și Rennes.

En Nesry este cel mai in formă jucător al andaluzilor în acest sezon, în campionat având 13 goluri, iar în Liga Campionilor 4 reușite.

Ponturi pariuri Sevilla vs. Dortmund

⚽️ Dortmund în impas – o singură victorie în ultimele 7 meciuri

Dortmund trece printr-o perioadă de criză în acest moment, titlul de campioană fiind deja compromis în Bundesliga. Se află abia pe locul 6, în afara locurilor de Liga Campionilor cu doar 33 de puncte, în 21 de etape. Este la 16 puncte de liderul Bayern, iar antrenorul interimar, Edin Terzic nu reușește să aducă echipa la o capacitate optimă.

Speranța revenirii vine astazi în Liga Campionilor, de unde Dortmund a reușit să se califice de pe primul loc; ce-i drept a avut o grupă relativ ușoară, cu Lazio, Brugge și Zenit, cu care a reușit sa obțină în total 13 puncte.

Atacul celor de la Dortmund funcționează, însă defensiva scârțâie. Haaland are 15 goluri marcate în campionat și 6 in Liga Campionilor, fiind și golgeter pana acum, alături de Morata.

⚽️ Mizăm pe un pariu pe faulturi la Betano

Pronosticul oferit pentru acest meci este “Sevilla peste 10.5 faulturi” la o cotă de 1.60 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă având în vedere ca Sevilla faultează destul de mult, mai ales cu echipele tehnice.

De exemplu, în 7 din ultimele 10 meciuri, Sevilla a avut minin 11 faulturi. Ma astept ca și acum sa se depășească acestă linie și să bifăm un pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!