19.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Craiova vs. Hermannstadt

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
19.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Craiova vs. Hermannstadt

Astăzi 19.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Craiova și Hermannstadt; mizăm pe un pariu combinat oferit de Betano. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din etapa a 24-a din România – Liga 1.

⚽️ Antrenor nou, însă fără forțe proaspete

Noul antrenor al Craiovei, Marinos Ouzounodiz a debutat pe banca oltenilor cu 1-0 la Botoșani, apoi a urmat doar un 0-0 cu Clinceni. Alb-albastrii ocupă locul 3 în campionat cu 44 de puncte, la 4 distanță de CFR Cluj și FCSB.

Deși este neînvinsă în ultimele 10 meciuri, Craiova are doar 3 victorii si nu se regăsește pe plan defensiv unde a marcat doar 27 de goluri în cele 23 de etape. Defensiva funcționează foarte bine pentru olteni are doar 13 goluri primite și este a 2-a cea mai bună din campionat dupa cea a CFR-ului. Craiova cea mai mica medie de goluri pe meci, doar 1.7 G/M. Așadar in 21 de meciuri din cele 23 nu am avut mai mult de 3 goluri marcate în meci.

Antrenorul Ouzounodiz a declarat înaintea meciului cu Hermannstadt ca “Rezultatul acestora cu FCSB ne-a facut sa fim mult mai atenți și mult mai concentrați, pentru ca nu există adversari ușori in acest moment. Toti își doresc sa obțină rezultate bune. Daca vom crede ca avem un meci ușor, nu vom avea nici o șansă”.

Ponturi pariuri Craiova vs. Hermannstadt

⚽️ Remontada la Hermannstadt?

Victoria cu 1-0 împotriva liderului FCSB de etapa trecuta poate sa fie momentul de cotitură pentru trupa lui Ciobotariu. Până etapa trecuta, Hermannstadt nu mai câștigase de 10 etape; acum se afla pe locul 14 în clasament 22 de puncte, cu 6 mai mult decât ultima clasata, Poli Iași. Are un golaveraj de 22 goluri marcate si 32 de goluri primite, ceea ce reprezintă o medie de 2.3 goluri/meci.

Vedem astfel ca nici Hermannstadt nu a facut meciuri spectaculoase, mai ales de la venirea lui Ciobotariu. În ultimele 10 meciuri, 8 dintre ele s-au terminat cu minim 2 goluri.

Hermannstadt are dezavantajul moral al meciurilor directe; cele două echipe s-au întâlnit de 6 ori, Craiova are 4 victorii, Hermannstadt o victorie, iar un meci s-a terminat la egalitate.

⚽️ Mizăm pe un pariu combinat la Betano

Pronosticul oferit pentru acest meci se poate paria la Betano activând funcția BET COMBO. Sub 3.5 goluri & Craiova peste 0.5 cartonașe pare un pronostic plauzibil.

Statistic vorind ar trebui sa ne așteptăm la un meci fara multe goluri; în nici un meci din cele 6 directe nu s-a marcat mai mult de 3 goluri și Craiova a primit de fiecare dată cartonaș. În 18 din cele 23 de meciuri de campionat, Craiova a fost avertizata cu minim un cartonaș.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!