20.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Udinese vs. Atalanta

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
20.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Udinese vs. Atalanta

Astăzi 20.01.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Udinese și Atalanta unde mizăm pe un pariu pe combinat oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte dintr-o restanță din etapa a 10-a din Italia – Serie A.
  • Udinese ocupă locul 15 înclasament, cu doar 16 puncte strânse în 17 etape și un golaveraj negativ de 19 goluri marcate și 27 de goluri primite. Are un sezon foarte slab și cred ca obiectivul actual al echipei este salvarea de la retrogradare. Nu a mai câștigat de 7 meciuri timp în care a obținut 3 egaluri și 4 înfrângeri.
  • De partea cealaltă, Atalanta își respectă statutul de echipă puternică din Italia și ocupă locul 6 în clasament cu 32 de puncte în cele 17 meciuri. Cu o victorie astazi, Atalanta ar urca până pe locul 3 și având în vedere forma slaba a celor de la Udinese au toate șansele să o obțină.
  • Pentru acest meci, Atalanta este favorita sa castige atribuindui-se o cotă de 1.75 la victorie conform casei de pariuri Unibet.
Meciul Zilei la pariuri – Udinese vs. Atalanta

Info pronostic:

  • Pronosticul oferit pentru acest meci se poate juca la Betano activând funcția BET COMBO. “X2 & Peste 7.5 cornere” este pariul ales la o cotă de 1.65.
  • Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci bun facut de Atalanta, care nu a mai pierdut de 11 partide și care în ultimele 5 meciuri directe cu Udinese a câștigat de fiecare dată.
  • La capitolul cornere, Italia este unul din campionatele cu media cea mai ridicată. De exemplu în ultimele 5 meciuri disputate de Udinese am avut parte de următorele cifre: 16 cu Sampdoria; 9 cu Napoli; 10 cu Bologna; 8 cu Juventus; 8 cu Benevento.
  • De partea cealaltă, în ultimele 5 meciuri disputate de Atalanta am avut parte de următorele cifre la capitolul cornere: 10 cu Genoa; 12 cu Cagliari; 12 cu Benevento; 15 cu Parma; 11 cu Sassuolo.
  • Vedem astfel ca în toate cele 10 meciuri prezentate am avut parte de minim 8 cornere.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere!