21.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – West Ham vs. Tottenham

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
21.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – West Ham vs. Tottenham

Astăzi 21.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre West Ham și Tottenham; mizăm pe un pariu pe posesie oferit de Unibet.

Meciul se va desfășura începând cu ora 14:00 și face parte din etapa a 25-a din Anglia – Premier League.

⚽️ West Ham are cel mai bun sezon din ultimii 25 de anii

Trupa lui Moyes ocupă locul 5 în clasament, cu 42 de puncte după 24 de meciuri. Are cel mai bun total de la sezonul 1995/1996, atunci cand după 24 de meciuri avea 48 de puncte. Anul trecut “ciocanarii” au luptat pentru evitarea retrogradarii, reușind sa strângă la final de campionat un total de 39 de puncte.

Antrenorul David Moyes căuta astazi si prima victorie împotriva lui Jose Mourinho; dupa 15 meciuri directe, portughezul a câștigat de 9 ori, iar 6 meciuri s-au terminat la egalitate.

West Ham nu se poate baza în acest meci pe Ogbonna, Masuaku și Yarmolenko, atacantul Antonio fiind încă incert.

Ponturi pariuri West Ham vs. Tottenham

⚽️ Tottenham – 4 înfrângeri din ultimele 5 meciuri în campionat

Trupa lui Mourinho este intr-o scadere vizibilă de formă, mai ales în campionat acolo unde a cazut tocmai pe locul 9. Are 36 de puncte și caută revanșa împotriva celor de la West Ham, mai ales după meciul din tur. Atunci, Hotspur conducea cu 3-0 în minutul 80, iar meciul s-a terminat 3-3.

Încrederea pentru o victorie astazi a venit din Europa League, Tottenham a câștigat ușor cu 4-1 împotriva Wolfsberger și este in mare măsură calificata in optimi.

Pentru acest duel, Harry Kane este încă incert, el resimțind probleme medicale inaintea meciului de Europa League în care nu a jucat. Le Celso si Reguilon sunt accidentați și nu vor evolua împotriva lui West Ham.

⚽️ Mizăm pe un pariu de posesie oferit de Unibet

Pronosticul oferit pentru acest meci este Tottenham sub 57.5% posesie la o cotă de Unibet. Am ales acest pronostic, deoarece Mourinho este un antrenor ce nu se bazează foarte mult pe posesia mingii. Astfel Hotspur nu excelează la acest capitol având cifre destul de scăzute; de exemplu, în meciul tur cu West Ham, Tottenham a avut doar 51% posesie.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!