23.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Sociedad vs. Betis

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
23.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Sociedad vs. Betis

Astăzi 23.01.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Sociedad și Betis unde mizăm pe un pariu pe ofsaiduri oferit de Superbet.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 20-a din Spania – La Liga.
  • Real Sociedad ocupă locul 6 în clasament, cu 30 puncte strânse în 19 etape și un golaveraj negativ de 29 goluri marcate și 16 de goluri primite. Desi ocupă un loc bun in clasament, Sociedad nu trece printr-o perioadă destul de bună, în ultimele 14 meciuri are doar 2 victorii, 8 egaluri și 4 înfrângeri. Jucatorul cheie al echipei este Oyarzabal, cu 7 goluri și 4 pase de gol.
  • De partea cealaltă, Betis ocupă locul 8 în clasament cu 26 de puncte în cele 19 meciuri. Are un golaveraj negativ de 24 de goluri marcate și 32 de goluri primite, omul cheie al echipei fiind Canales cu 6 goluri marcate și 4 pase de gol. Trece printr-o forma mai bună decât Sociedad, având în ultimele 5 meciuri, 4 victorii și un egal.
  • Totuși pentru acest meci, Sociedad este favorita sa castige atribuindui-se o cotă de 1.88 la victorie conform casei de pariuri Unibet.
Meciul Zilei la pariuri – Sociedad vs. Betis
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “Sub 6.5 ofsaiduri” la o cotă de 1.60 oferită de Superbet.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider că este o line puțin cam mare având în vedere statisticile prezentate mai jos.
  • De exemplu în ultimele 7 meciuri disputate de Sociedad am avut parte de următorele cifre la capitolul ofsaiduri: 4 cu Cordoba; 0 cu Barcelona; 1 cu Sevilla; 3 cu Osasuna; 9 cu Bilbao; 2 cu Atl. Madrid; 2 cu Levante;
  • De partea cealaltă, în ultimele 7 meciuri disputate de Betis am avut parte de următorele cifre la capitolul ofsaiduri: 2 cu Celta Vigo; 5 cu Gijon; 5 cu Huesca; 7 cu Mutilvera; 3 cu Sevilla; 3 cu Levante; 5 cu Cadiz.
  • Vedem astfel că în 12 din cele 14 meciuri prezentate, nu am avut parte de mai mult de 6 ofsaiduri și sperăm ca nici acum nu se va întâmpla acest lucru.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere!