24.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Hoffenheim vs. Koln

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
24.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Hoffenheim vs. Koln

Astăzi 24.01.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Hoffenheim și Koln unde mizăm pe un pariu pe șuturi pe poartă oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din etapa a 18-a din Germania – Bundesliga.
  • Hoffenheim ocupă locul 13 în clasament, cu 19 puncte strânse în 17 etape și un golaveraj negativ de 25 goluri marcate și 30 de goluri primite. A fost destul de instabilă și sub asteptari în acest sezon, deși in Europa League a mers in primăvara europeană de pe primul loc, în campionat nu are un parcus deloc bun. Omul cheie al echipei este Kramaric care are 10 goluri marcate și 2 pase de gol.
  • De partea cealaltă, Koln este și mai jos în clasament, pe locul 16 cu 15 puncte și un golaveraj negativ de 15 goluri marcate și 28 de goluri primite. Desi este in subsolul clasamentului, Koln a produs cateva surprize importante, printre care se numără victoria in deplasare cu 1-2 împotriva lui Dortmund și tot in deplasare un 0-0 cu Leipzig.
  • Pentru acest meci, Hoffenheim este favorită să câștige atribuindui-se o cotă de 1.85 la victorie conform casei de pariuri Betano.
Meciul Zilei la pariuri – Hoffenheim vs. Koln
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “Koln sub 4.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 2.00 oferită de Betano.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider că este o line puțin cam mare având în vedere statisticile prezentate mai jos.
  • De exemplu în cele 17 meciuri disputate în campionat, Koln a avut parte de următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 4 cu Schalke; 2 cu Hertha; 2 cu Freiburg; 2 cu Augsburg; 3 cu Osnabruck; 1 cu Leipzig; 1 cu Leverkusen; 6 cu Mainz; 3 cu Wolfsburg; 5 cu Dortmund; 4 cu Union Berlin; 1 cu Bremen; 2 cu Bayern; 4 cu Stuttgart; 3 cu Gladbach; 2 cu Bielefeld; 6 cu Hoffenheim în meciul tur.
  • Vedem astfel, că în 14 din cele 17 meciuri, Koln nu a depășit linia de 4 șuturi pe poartă și să sperăm ca nu o va face nici acum.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere!