25 Lei fara Depunere + 5 Lei in fiecare zi + Superbonus la Depunere

 

In aceasta perioada agentiile de pariuri de top s-au intrecut in oferte pentru jucatori. Ofertele au fost bune, parca un pic mai bune ca alta data.

Oferta despre care vreau sa va vorbesc este una cu adevarat EXCEPTIONALA si NU trebuie ratata sub nici o forma.

Asadar, daca NU ai un cont Betfair, apasa acest link si fa-ti un cont chiar acum!

Iata mai 3 MOTIVE pentru care NU POTI spune pas la oferta:

  1. Daca completezi procesul de verificare atunci vei primi un FREEBET DE 25 LEI, direct in cont, fara alte conditii ascunse. Trebuie sa-l rulezi O SINGURA data si banii sunt cash si disponibili pentru retragere!

AICI TE POTI INSCRIE>>>

2. Primesti in fiecare zi cate un PARIU GRATIS de 5 Lei direct in contul tau. Desi oferta este limitata doar la clientii invitati de Betfair, numarul acestora este destul de mare. Trebuie doar sa ai un cont Betfair verificat ( pentru care oricum primesti 25 lei, vezi pasul 1) si sa fi efectuat un depozit ( nu conteaza suma, vezi pasul 3)

 

5 lei bonus la betfair in fiecare zi

ACTIVEAZA BONUSUL ACUM! CLICK AICI!

3. Daca vrei sa efectuezi un depozit atunci riscul este 0!

DA ai citit bine risc 0 pentru primii 100 lei depusi, fara alte vrajeli si abureli cu pariuri fara risc si rulaje. NU, daca primul tau pariu de 100 lei este pierdut, atunci in maxim 1 ora ai banii mizati ( evident maxim 100 lei) direct in cont. 100% cash si fara nici o alta conditie!

DEPUNE ACUM SI PROFITA DE OFERTA! CLICK AICI!

Ce trebuie sa mai stii despre Betfair?

Trebuie sa mai stii ca Betfair este una dintre cele mai mari agentii de paruri din lume si una dintre cele mai prestigioase. Nu se pune problema de incredere in acest operator si nici despre corectitudinea jocurilor. In afara de promotiile de mai sus, gasesti in fiecare zi cote speciale, cote marite dar si multe alte oferte. Tot la aici poti incerca si pariurile de tip exchange dar si un cazino de tip Vegas cu multe sloturi atractive.

rotiri gratuite la Betfair

Viziteaza ACUM website-ul Betfair!