250 RON fara risc oferiti de Unibet tuturor jucatorilor noi

La ora actuala in Romania sunt cateva agentii de top, indragite de majoritatea jucatorilor. Unibet este agentia preferata de marea majoritate a pariorilor online din Romania. Pe langa faptul ca pune la dispozitie cea mai variata oferta de pariere, mai ales la evenimentele importante, Unibet are si o interfata foarte prietenoasa si usor de folosit.

Cei familiarizati cu aceasta agentie stiu probabil despre ce vorbim, asa cum stiu si despre promotiile si bonusurile de loialitate oferite de Unibet pentru fiecare jucator in parte, la o anumita perioada de timp.

In cele ce urmeaza prezentam o oferta si pentru jucatorii noi. Mai exact, vom prezenta detaliile despre cei 250 RON fara risc oferiti de Unibet pentru primul pariul.

Ce inseamna asta? Pai foarte simplu. Pariorii care plaseaza primul pariu sau bilet, iar acesta este pierdut, vor primii banii inapoi, in limita a 250 RON. De asemenea, daca pariul / biletul este castigator, banii nu trebuie sa fie rulati nici macar o data si pot fi retrasi in orice moment.

Exemplu. Sa spunem ca ati depus 250 RON si plasati primul bilet la Unibet. Vor fi urmatoarele doua situatii:

  1. biletul este castigator si puteti face ce doriti cu banii, fara a fi nevoie de rulaj.
  2. biletul este pierdut, caz in care primiti cei 250 RON inapoi, sub forma de bonus.

Partea buna este ca la Unibet banii bonus sunt cel mai usor de rulat. Daca alte agentii cer rulaje de 5-6 ori pe cote destul de riscante, la Unibet rulajul trebuie facut de numai trei ori, pe cota minima de 1.40.

Ne puteti contacta oricand pe pagina noastra de facebook pentru detalii sau nelamuriri. Va stam la dispozitie permanent, iar unul dintre baietii din echipa va incerca sa va ajute pe cat posibil.

[su_button url=”/unibet” target=”blank” style=”soft” background=”#1dd603″ color=”#040404″ size=”16″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Pariaza fara risc cu 250 RON[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here