250 RON sa pariezi ce vrei in Champions League – FARA RULAJ daca ai castigat

Pentru ziua de miercuri, 21 Februarie 2018, va readucem aminte faptul ca puteti paria orice doriti fara risc la Unibet, cu cei 250 RON oferiti sub forma unui pariu fara risc la deschiderea contului. Mai exact, plasati orice pariu doriti astazi in UEFA Champions League, iar daca pariul este castigator nu va trebui sa rulati banii deloc pentru a-i retrage. Daca pariul este pierdut, suma pariata va fi returnata in contul vostru de pariuri.

Miercuri, 21 Februarie 2018, avem doua super dueluri programate in Liga Campionilor, de pe urma carora speram sa scoatem un profit frumos. Se vor duela Sevilla si Manchester United pe de-o parte, iar Shakhtar Donetsk si AS Roma pe de alta parte.

Cum pariez cei 250 RON fara risc?

  1. Deschide cont la Unibet aici.
  2. Plaseaza ce pariu sau bilet doresti.
  3. Vor exista urmatoarele doua situatii apoi la sfarsitul meciurilor:
    – pariul este castigator si te bucuri de castig, fara a fi nevoie sa rulezi banii pentru retragere.
    – pariul este pierdut si primesti suma pariata inapoi (250 RON maximum), care trebuie rulata de trei ori pe cota minima 1.40 pentru a redeveni cash.

Asadar, speram sa faceti alegeri inspirate si sa profitati de fotbalul din Champions League. Mult succes si inspiratie va dorim!

[su_button url=”/unibet” target=”blank” style=”soft” background=”#009c0d” color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]250 RON – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here