26.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Southampton vs. Arsenal

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
26.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Southampton vs. Arsenal

Astăzi 26.01.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Southampton si Arsenal unde mizăm pe un pariu pe șuturi pe poartă oferit de Unibet.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 22:15 și face parte din etapa a 20-a din Anglia – Premier League. 
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “Southampton sub 4.5 suturi pe poartă” la o cotă de 1.65 oferită de Unibet.
  • Ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă având în vedere că Southampton are o medie scăzută la acest capitol; mai mult de atât, Arsenal este o echipă bună în defensivă în acest sezon, față de sezoanele precedente și se grupează bine în fața portarului fiindu-le greu adversarilor sa traga pe poartă.
  • Statistic vorbind, în ultimele 9 meciuri disputate, Southampton a avut următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 2 cu Arsenal și 6 su Shrewsbury în FA Cup; 3 cu Leicester; 3 cu Liverpool; 2 cu Fulham; 3 cu Man. City; 3 cu Arsenal în campionat; 6 cu Sheffield; 3 cu Brighton;
  • Vedem astfel, că în 7 din cele 9 meciuri, Southampton nu a avut mai mult de 4 șuturi pe poartă; atunci când a depășit această linie a facut-o cu echipe mult sub valoarea sa sau a celor de la Arsenal.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Unibet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 300 RON la prima depunere!