29.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Helmond vs. Telstar

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
29.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Helmond vs. Telstar

Astăzi 29.01.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Helmond si Telstar unde mizăm pe un pariu pe goluri oferit de Fortuna.

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din etapa a 22-a din Olanda – Eerste Divisie.

Telstar ocupă locul 8 în clasament, dupa 21 de meciuri are 32 de puncte și un golaveraj de 40 goluri marcate 31 de goluri primite; acest lucru rezultă o medie de 3.38 goluri/meci, o medie destul de mare. Este o echipă ce marchează destul de des, dar și primește gol; meciurile care o avut-o protagonistă s-au terminat deseori cu multe goluri; de exemplu, în 8 din ultimele 11 meciuri disputate de Helmond am avut parte de minim 3 goluri marcate în meci.

Alăturat-te Grupului de Telegram pentru a fi la curent de fiecare dată cu Meciul Zilei – CLICK AICI!

Helmond se află puțin mai jos în clasament este pe locul 13, cu 25 de puncte după 21 de meciuri și un golaveraj de 29 de goluri marcate și 33 de goluri primite. Acest lucru rezultă o medie de 2.95 goluri/meci. La rândul ei, Helmond este o echipă ce produce meciuri cu destul de multe goluri. De exemplu, în 7 din ultimele 8 meciuri disputate de aceștia am avut parte de minim 3 goluri în meci.

Mai mult de atât și meciurile directe ne oferă încrederea ca vom avea un meci spectaculos; din 2016 și pană în prezent, cele două echipe s-au întâlnit de 8 ori; în 6 din meciuri am avut parte de minim 3 goluri, dar și goluri în ambele porți.

Dacă ești interesat și de alte ponturi pariuri de astăzi, avancronici și analize ale meciurilor apăsă Click aici! 

Pentru a vedea Statistică Pariuri pe anul 2020 apasă Click aici! 

Cea mai bună cotă pentru Meciul Zilei o găsim la Fortuna.
Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!