30.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Mechelen vs. Genk

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
30.01.2021 – Meciul zilei la pariuri – Mechelen vs. Genk

Astăzi 30.01.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Mechelen si Genk unde mizăm pe un pariu pe goluri oferit de Unibet.

Meciul se va desfășura începând cu ora 17:45 și face parte dintr-un meci restant din etapa a 23-a din Belgia – Jupiler League.

Info Mechelen:

  • Mechelen ocupă locul 10 în clasament, dupa 24 de meciuri are 32 de puncte; are un golaveraj de 38 goluri marcate 42 de goluri primite; acest lucru rezultă o medie de 3.33 goluri/meci, o medie destul de mare.
  • Este o echipă ce marchează destul de des, dar și primește gol; astfel că meciurile care au avut-o protagonistă s-au terminat deseori cu multe goluri; de exemplu, în 15 din ultimele 17 meciuri disputate de Mechelen am avut parte de minim 3 goluri marcate în meci.

Alăturat-te Grupului Telegram pentru a fi la curent cu toate ponturile oferite – Click aici! 

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Info Genk:

  • Genk stă mai bine în clasament este pe locul 3, cu 42 de puncte după 24 de meciuri; are un golaveraj de 49 de goluri marcate și 33 de goluri primite. Acest lucru rezultă o medie de 3.41 goluri/meci.
  • La rândul ei, Genk este o echipă ce produce meciuri cu destul de multe goluri. De exemplu, în 14 din ultimele 20 de meciuri disputate de aceștia am avut parte de minim 3 goluri în meci.
  • Cu o victorie în acest meci Genk ar urca pe locul 2 și ar ajunge la 9 puncte în spatele liderului Club Brugge.
  • 22 de goluri din cele 49 marcate de Genk au fost reușite de golgheterul campionatului: nigerianul Paul Onuachu.

Întâlniri directe:

  • Mai mult de atât și meciurile directe ne oferă încrederea ca vom avea un meci spectaculos; din 2017 și pană în prezent, cele două echipe s-au întâlnit de 4 ori, toate meciurile terminându-se cu minim 3 goluri.
Cea mai bună cotă pentru Meciul Zilei o găsim la Superbet.
Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!