30.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Germania U21 vs. România U21

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

30.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Germania U21 vs. România U21

Astăzi 30.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Germania U21 și România U21; mizăm pe un pariu pe faulturi oferit de Superbet. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și este decisiv în privința calificarii din grupele Campionatului European U21.

⚽️ Informații meci: 

Germania este favorită să câștige acest meci atribuindui-se o cotă de 1.65 la victorie conform casei de pariuri Betano. Germania are 4 puncte după primele 2 meciuri; a câștigat cu Ungaria U21 cu scorul de 3-0, apoi a remizat cu Olanda U21 scor 1-1, dupa un gol marcat de nemți pe final de meci.

Germania are un lot extrem de valoros și este una din principalele canditate la trofeu, însă aceștia si-au aratat slăbiciunile în meciul cu Olanda de care tricolorii pot profita.

Germania ne-a învins cu 4-2 în semifinala de la Europeanul de tineret din 2019; totuși selecționerului Kuntz îi lipsesc mai mulți jucători de valoare precum Waldschmidt, Nubel, Amiri, Neuhaus sau Tah.

Ponturi pariuri fotbal Germania U21 vs. România U21

România are tot 4 puncte în grupa A, însă are un golaveraj ceva mai slab decat Germania de 3 goluri marcate și 2 primite.

În 2019, naționala u21 a României a reușit sa se califice dintr-o grupă cu Anglia, Franța și Croația.

Echipa noastră are o singură variantă de calificare în sferturi si anume o victorie în fața Germaniei. Spun asta pentru că Olanda joacă împotriva Ungariei în ultimul meci și îmi este greu sa cred că ungurii vor mai juca cu atâta îndârjire cum a făcut-o cu România.

Încă un dezvantaj pentru antrenorul Mutu este ca i-a pierdut din cauza cartonașelor, pe căpitanul Marius Marin și atacantul George Ganea.

⚽️ Informații pronostic:

Pronosticul oferit pentru acest meci este “Peste 22.5 faulturi” la o cotă de 1.50 oferită de Superbet.

Am ales acest pronostic deoarece este un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. România a demonstrat că are spirit de luptă și joaca destul de agresiv, iar asta ar trebui sa aducă multe faulturi.

Statistic vorbind, în meciul României cu Olanda am avut parte de 24 de faulturi, iar în cel cu Ungaria 31 de faulturi. De partea cealaltă, în duelul Germaniei cu Ungaria au fost 22 de faulturi, iar în cel cu Olanda 25.

Meciul Zilei se poate paria la Superbet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!