30.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Coventry vs. Reading

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
30.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Coventry vs. Reading

Astăzi 30.10.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Coventry si Reading unde mizăm pe un pariu combinat oferit de Betano.

 • Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din runda a 9-a din Anglia – Championship.
 • Reading ocupă primul loc în clasament cu 22 de puncte după 8 meciuri înregistrând 7 victorii și un egal; are un golaveraj de 15 goluri marcate și 3 goluri primite; este deja la 6 puncte distanță de ocupanta locului 2 – Bournemounth.
 • Coventry se află în celalalt capăt al clasamentului; este pe locul 22 cu doar 5 puncte strânse în 8 etape. Are 1 victorie, 2 egaluri si 5 înfrângeri și 6 goluri marcate si 16 goluri primite, fiind cea mai slabă defensivă din campionat.

Info pronostic:
 • Pronosticul oferit pentru acest se poate paria la Betano activând funcția “BET COMBO”. Pariul propus este “Șansă dublă X2 și Reading marchează” la o cotă de 1.53.
 • Am ales acest pronostic deoarece mizez pe forma bună de moment a celor de la Reading, în contrast cu forma foarte slabă a adversarei.
 • După cum menționam mai sus, Reading nu a pierdut nici un meci in campionat până acum, în timp ce Coventry a obținut doar o victorie.
 • Mai mult de atât, Coventry a primit gol în 7 din cele 8 meciuri de campionat, fiind cea mai slabă echipă la acest capitol.
 • Reading a reușit să marcheze în 7 din cele 8 meciuri, având a 2-a cea mai bună ofensivă din campionat.
 • Având în vedere cele prezentate consider ca pariul este unul rezonabil și sperăm să îl bifăm câștigător și să încheiem pe plus o lună destul de dificilă.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

Pe tot parcursul lunii octombrie, poți profita de o ofertă specială – 50 RON FreeBet fără depunere la BETANO!

50 RON FreeBet plus 20 FreeSpins fără depunere - doar în octombrieCe trebuie să faci pentru a primi 50 RON pariu gratuit FĂRĂ DEPUNERE

Deschide cont la Betano de pe acest link special

 1. Verifică-ți contul (În acest articol am vorbit despre verificarea conturilor online)
 2. A doua zi după înregistrarea contului de joc, vei primi 50 RON Freebet, pe care îl poți folosi în maxim 7 zile, pe orice pariu dorești