4 X 40 RON pariu gratuit pentru Liga I (9-12 noiembrie)

4 X 40 RON pariu gratuit pentru Liga I (9-12 noiembrie)

4 X 40 RON pariu gratuit pentru Liga I (9-12 noiembrie)

Vineri, 9 noiembrie, este programat primul meci din runda cu numarul 15 a Ligii I, acesta desfasurandu-se pe Noul Ion Oblemenco din Craiova, intre U Craiova si Sepsi. Este o runda speciala deoarece duminica seara tensiunea atinge cote maxime in partida Dinamo Bucuresti vs FCSB, un adevarat El Clasico romanesc, chiar daca gazdele sunt pe 9 in clasament iar FCSB a coborat pe locul secund.

Cu prilejul acestei etape, agentia de pariuri online Winmasters ruleaza din nou promotia ,, Liga I -Pariu Gratuit 160 ron”, promotie de pe urma careia multi dintre pariori si-au imbunatatit procentul de castiguri. Cele 4 meciuri pentru care poti primi un pariu gratuite de 40 RON sunt urmatoarele:

Vineri: U Craiova vs Sepsi

Sambata: CFR vs Dunarea

Duminica: Dinamo vs FCSB

Luni: Gaz Metan vs Voluntari

4 X 40 RON pariu gratuit pentru Liga I (9-12 noiembrie) – Detaliile ofertei

Inca de la inceput trebuie sa stii ca poti participa la promotie daca ai efectuat: ,,cel puțin o depunere în ultimele 10 zile, înaintea înscrierii la această promoție. În caz contrar, participarea și câștigurile sunt anulate”. Prin urmare, poti primi pariuri gratuite de pana la 160 ron in urmatoarele cazuri:

  1. Esti client existent si ai depus in ultimele 10 zile
  2. Esti deja client -> efectuezi o depunere -> te inscrii la promotie
  3. Inregistrezi un cont de pariuri la Winmasters de pe acest link, depui, verifici contul si te inscrii la promotie

Poti aplica la un singur meci sau la toate cele 4. Mecanismul promotiei este identic, eu o sa iti descriu ce trebuie sa faci pentru partida de azi, U Craiova vs Sepsi.

  1. Apasa pe butonul rosu Particip (pe pagina Winmasters) si plaseaza un pariu pre-meci de minim 20 ron (cota minima 1.75) pe meciul U Craiova vs Sepsi. In acest caz, primesti un pariu gratuit live in valoare de 40% din miza pariata, pe care il poti utiliza pe acelasi meci astfel: pe bilet simplu, cota minim 2.00 sau bilet multiplu cu selectii la cote minime 1.40.
  2. Primesti 40% FREEBET in limita a 40 RON (suma maxima o primesti daca pariezi 100 ron)
  3. Sunt eligibile pariurile plasate cu bani reali, fara sa fie inchise cu Cash Out
  4. Nu sunt eligibile pariurile plasate pe pietele handicap, inclusiv Miza rambursata la egal
  5. Poti castiga maxim 100 RON in urma utilizarii pariului gratuit, asa ca fii atent pe ce miza il plasezi