400 RON pentru toata lumea daca Romania marcheaza contra Suediei

Ponturi pariuri Romania – Suedia

Fara doar si poate cea mai atractiva oferta lansata de casele de pariuri cu ocazia meciului Romania – Suedia, programat marti seara de la ora 21:30 pe Ion Oblemenco din Craiova, este cea de la Sportingbet. Mai exact, toti jucatorii care se inscriu beneficiaza de cota 20.00 marita pentru minimum un gol marcat de tricolori in meci.

Puteti miza pe cota 20.00 suma de 20 RON, astfel ca in cazul in care Romania puncteaza macar o data in meci aveti un castig de 400 RON deloc neglijabil. Plus de asta, rulajul nu trebuie facut decat o singura data pe orice cota doriti.

Speram ca elevii lui Cosmin Contra sa faca o noua impresie buna dupa victoria din Israel, iar cu un stadion plin in spate ar trebui sa vedem macar un gol din partea alor nostri, iar super cota de 20.00 sa se inverzeasca. Mult succes si profitati din plin de aceste cote marite!

CUM OBTIN COTA 20.00 (SPORTINGBET)

  1. Inregistreaza-te la Sportingbet folosind linkul promotional (obligatoriu de pe acest link)
  2. Pariaza 20 RON pe ”Romania inscrie”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 6.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 400 RON. Se multiplica la cota 20.00 doar 20 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala. In cazul in care pariul este castigator, primiti 400 RON sub forma de freebet, iar banii trebuie pariati o singura data pe orice cota doriti, fara a fi nevoie de vreun alt rulaj suplimentar.

[su_button url=”/romania-cota20″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 20.00 – Pariaza acum[/su_button]