50 RON Freebet in acest weekend

50 RON Freebet in acest weekend

50 RON Freebet in acest weekend

( Perioada promotiei 09.04.2021 – 11.04.2021 )

Betano si-a facut un obicei ca in fiecare weekend sa ne surprinda cu cate o promotie. Astfel, din nou, acestia ne ofera un Freebet 50 RON cu doar cateva conditii simple de indeplinit.

Cum pot lua 50 Ron Freebet in acest weekend ?

  1. Logheaza-te in contul tau Betano sau deschide unul chiar acum.
  2. Pariaza conform T&C din misiune.
  3. Incaseaza Freebet-ul.

50 RON Freebet in acest weekend

De asemenea, inainte sa pariezi, fii atent la urmatoarele detalii :

  • Trebuie sa optezi pentru misiune. Deci, inainte de a paria, asigura-te ca esti inscris in promotie. Acceseaza Contul Meu – > Misiuni -> Incepe Misiunea
  • Pariaza CUMULAT 100 RON pe bilete care sa contina minim 4 evenimente la o cota de 1.70.
  • Ai indeplinit aceasta conditie? Felicitari, poti incasa Freebet-ul care este disponibil pe orice sport, fara vreo restrictie de cota.
  • De asemenea, NU trebuie sa pariezi 100 de lei deodata. Ii poti paria pe rand, atata timp cat conditia de 4 evenimente / bilet si cota minima 1.70 este indeplinita.
  • Sa NU folosesti optiunea de Cash-Out daca vrei ca misiunea ta sa ramana activa. Bineinteles, daca esti multumit de Cash-Out-ul de pe bilet si vrei sa folosesti aceasta optiune, DA, o poti face insa misiunea DEVINE NULA.
  • Freebet-ul poate fi folosit pana in data de 14.04.2021.

Ne asteapta meciuri tari in acest weekend. Barcelona si Real Madrid isi disputa suprematia in Spania in timp ce CS U Craiova si CFR Cluj se intalnesc pe meleaguri autohtone pentru a vedea care este echipa mai in forma in acest moment.

Bineinteles, la Betano poti vedea aproape toate evenimentele in format live video si poti fi aproape de actiunea evenimentelor secunda de secunda. Indiferent ca vorbim de fotbal, baschet, tenis sau alte sporturi, actiunea este garantata cu Betano. In plus, beneficiezi si de un SUPER BONUS la prima ta depunere daca alegi sa te inregistrezi chiar acum !

Tu pe cine mizezi in acest weekend la Betano ?