50 Ron Fullbet la Malta vs Romania

50 Ron Fullbet la Malta vs Romania
foto: eusunt12.ro

50 Ron Fullbet la Malta vs Romania

Dupa egalul norocos reusit in Norvegia vineri seara (2-2), tricolorii au meci mult mai usor in aceasta seara, intalnind Malta, de la ora 21:45. In actuala campanie de calificare la Euro 2020, adversara noastra a pierdut cu 0-2 in fata Spaniei si cu 3-0 pe terenul Suediei, reusind sa castige doar cu Feroe, astfel ca asteptam o victorie fara mari probleme a tricolorilor.

Vedem o noua dubla marca Keseru sau e randul lui Tucudean, Puscas, Hagi, Man etc? Daca pariezi pe marcatori, fa-o la Betano si primesti 50% din miza inapoi, indiferent daca pariul tau e castigator sau nu! Afla cum!

Cum primesti 50 Ron Fullbet la Malta vs Romania

  1. Logheaza-te in contul tau Betano, apasa MISIUNI->Malta – România!Full Bet până la 50lei->INCEPE MISIUNEA. Nu ai cont? Apasa AICI pentru 500 RON BONUS!
  2. Plaseaza minim 20 ron pe un pariu simplu PRE-MECI pe piata Marcatori (Jucatori)
  3. Indiferent de rezultatul pariului plasat, Betano iti da inapoi 50% din miza pariata sub forma de FULLBET – maxim 50 RON

Alte informatii

  • Daca inchizi pariul mai devreme cu CashOut, anulezi promotia
  • Oferta e valabila pentru pietele din imaginea de sus, pentru toti jucatorii (nu doar cei din screenshot): Primul gol marcat, Ultimul marcator, Marchează oricând, Hat-trick jucător și Jucătorul să înscrie +2 goluri
  • Poti incepe Misiunea din acest moment si pana la ora 21:40
  • Fullbetul cadou poate fi utilizat pana pe 13 iunie