Afla cum poti castiga bani la bingo online fara sa platesti intrare

bingo online

Afla cum poti castiga bani la bingo online fara sa platesti intrare

Ghici ce serbare populara (carnatii si berea sunt in centrul atentiei) are loc spre finalul lunii septembrie – inceputul lunii octombrie! Daca nu stiai, iti spunem noi: OKTOBERFEST. In acest an, festivalul german a inceput deja, si se incheie pe 7 octombrie. Dupa cum vezi in imagine, celebrul star Arnold Schwarzenegger e in forma maxima si in 2018. Te vei intreba insa, pe buna dreptate, care este legatura cu titlul articolului, iar raspunsul este urmatorul:

Unul din cei mai populari operatori de gambling online licentiati in Romania, Unibet (noul sponsor al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti) sarbatoreste Oktoberfest cu o promotie de zile mari, dedicata jucatorilor de bingo.

Despre ce este vorba

Pana pe 7 octombrie, toti clientii Unibet care ruleaza 5 euro in camera de bingo Fairway Room (pretul unui bilet porneste de la 20 de eurocenti) plus 5 euro la Moody Monsters (unul din mini-sloturile de pe pagina de bingo) castiga accesul in camera de bingo OKTOBERFEST, unde vor putea participa in mod GRATUIT la jocuri cu premii in bani reali. Camera speciala Oktoberfest este deschisa Duminica, Miercurea si Vinerea, intre orele 22:00 CET si 23:00 CET.

Ruland cei 5 euro la bingo si cei 5 la slotul indicat poti inregistra atat castiguri, cat si pierderi (in functie de norocul fiecaruia). Toata lumea insa primeste intrare la bingo Oktoberfest.

Deschide cont la Unibet de pe acest link! Ai BONUS 200% pana la 300 RON!