Afla cum poti primi 10 RON ori de cate ori echipa ta favorita se impune la minim 2 goluri diferenta

Afla cum poti primi 10 RON

Afla cum poti primi 10 RON ori de cate ori echipa ta favorita se impune la minim 2 goluri diferenta

Promotia suna foarte interesant, asa ca fii atent despre ce este vorba! In ciuda faptului ca mai este ceva timp pana la startul campionatelor de fotbal din Anglia si Spania, agentia de pariuri online Betfair a pregatit deja oferta de pariuri antepost si, odata cu acest lucru, o promotie foarte atractiva, mai ales pentru fanii celor mai puternice echipe.

Daca pariezi inca de pe-acum minim 125 RON pe echipa care crezi ca va castiga titlul de campioana in sezonul 2017/2018 in Premier League sau in La Liga, vei primi 10 RON FREEBET (2 euro/lire sterline) de fiecare data cand favorita ta se impune la 2 goluri diferenta.

Miza minim (125 ron) poate fi considerata destul de mare, insa putem merge si pe ideea plasam pariul si vedem ce se intampla in cateva etape. Daca favorita nu porneste bine, inchidem pariul cu Cash Out (pierzand un anumit procent in functie de cat de rau ii merge formatiei alese).

Premier League incepe vineri, 10 August, iar La Liga sambata, 18 August. De curiozitate, am cautat in arhiva de cate ori a castigat Manchester City la doua goluri diferenta in sezonul trecut din Premier League, iar raspunsul este imbucurator. Nu mai putin de 22 din meciurile ,,cetatenilor” au fost castigate la 2 goluri, iar City este doar o optiune personala. Voi puteti alege Barcelona, Real Madrid, Liverpool sau orice echipa doriti. Nu doresc sa va influentez in niciun fel, insa trebuie sa mai spun ca Barcelona a castigat 3 din ultimele 4 sezoane, iar Real tocmai s-a despartit de Ronaldo.

Afla cum poti primi 10 RON

Afla cum poti primi 10 RON ori de cate ori echipa ta favorita se impune la minim 2 goluri diferenta – Detalii 

  • Daca nu cont la Betfair deschide-ti unul AICI! Vei primi BONUS 100% pana la 450 RON!
  • Alege echipa favorita din Anglia sau Spania si pariaza minim 125 RON ca va castiga titlul!
  • Asta e tot. De aici incolo doar asteptam! Cu putin noroc adunam 150-200 RON pana la finalul sezonului si favorita noastra castiga campionatul
  • Fiecare jucator poate opta pentru o singura echipa
  • Daca inchizi in orice moment pariul de 125 ron plasat, pierzi dreptul la promotie
  • Freebeturile de 10 ron primite pot fi pariate pe orice piata din Sportsbook
  • FREEBET = un pariu gratuit in urma caruia poti pastra doar profitul (castig minus miza – 10 ron in cazul nostru)