Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

0-5, visul unei nopti de iarna

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020

0-5, visul unei nopti de iarna este un articol pe care am decis sa-l scriu in urma a ceea ce s-a intamplat in jurul meciului Leuven vs St. Gilloise.

Bani pe jos, dar nu prea

S-a creat o adevarata isterie marti dimineata. Atunci cand softul flashscore a avut o eroare si a indicat 0-5 in meciul Leuven vs St. Gilloise. Partida urma sa se joace abia cateva ore mai tarziu. Pariorii romani nu au asteptat si au crezut ca dau lovitura inceputului de an. Acestia au pariat intr-un numar foarte mare pe cota 100, 50, pe care le aveau agentiile de pariuri, la momentul respectiv. Ulterior aceasta cota a scazut substantial pentru ca s-a pariat masiv pe acel pronostic.

Pana la urma cele doua si-au impartit frateste puncte si au terminat asa cum au inceput, 0-0. Singurul eveniment cu adevarat notabil din acel meci a fost un cartonas rosu primit de tanarul Thierno Gaye.

3-0, cea mai mare diferenta de scor in victoriile lui St. Gilloise

 

O simpla descriere a meciului spune ca liderul Proximus League, trebuia sa piarda acasa, in fata echipei de pe locul 4. Un minim de interes asupra acestui meci indica faptul ca oaspetii n-au castigat niciodata cu 5-0 in acest sezon. Cea mai categorica victorie a fost 3-0 si asta impotriva unei echipe aflate pe loc de retrogradare. Respectiv pe 4 august 2019, aceasta castiga cu 3-0 in fata lui KSV Roeselare. Meciul acela disputandu-se cu St. Gilloise in rolul formatiei gazda.

Insa, lucruri pe care noi le consideram elementare nu au fost urmate de cei in cauza si au decis sa parieze orbeste pe o simpla eroare. Aici intervin site-uri precum gntttips.ro. Acestea vin in intampinarea voastra, a celor care pariati si nu aveti timpul necesar sa analizati evenimentele. Pe site-ul nostru gasiti avancronici si recomandari argumentate, menite sa va ajute in realizarea biletului zilei. Fotbal din toate campionatele imporatante ale lumii, baschet, hochei, tenis, pe toate le gasiti in rubricile de pe site.

Daca nu ai cont la Betano, CLICK AICI si ai BONUS 100% la prima depunere pana la 500 RON

CITESTE SI

More in Alegerea editorului