Connect with us

Alegerea editorului

5000 RON miza pe meciurile decisive din weekend

5000 RON miza pe meciurile decisive din Weekend

5000 RON miza pe meciurile decisive din weekend

Avem in fata ultimul weekend important al sezonului fotbalistic 2021/2022. Tocmai de aceea, pariorii incearca sa apese pedala de acceleratie si sa profite de duelurile decisive, pentru titlu.

Este si cazul unui parior din grupul oficial de Facebook al GNTTips.ro. Acesta a decis inca de ieri sa se orienteze catre 5 partide importante de Duminica, pe care a mizat nu mai putin de 5000 RON!

5000 RON miza pe meciurile decisive din Weekend

Toate duelurile importante din acest weekend sunt deja analizate pe site-ul GNT, asadar cu siguranta avancronicile noastre contribuie la inspiratia pariorilor zi de zi. Este si cazul infruntarilor din Premier League, Serie A si Liga 1 – pe care pariorul a mizat impresionanta suma.

Liverpool si Manchester City sunt despartite de un singur punct inainte de ultima runda, fapt pentru care ambele cauta cele 3 puncte. Cetatenii sunt la mana lor, in timp ce cormoranii isi pun sperantele in Steven Gerrard. Continuam cu Serie A, acolo unde AC Milan are nevoie de un punct la Sassuolo, pentru a deveni campioana. Inter in schimb trebuie sa castige si sa astepte un miracol.

Nu in ultimul rand, vorbim de FCSB vs CFR Cluj – o alta partida pentru care avem o miza destul de mare. Nu mai putin de 5.000 RON au fost mizati pe victoria ros-albastrilor, in ultima etapa de play-off!

Biletul de 5.000 RON, pentru ziua de Duminica

Ce parere ai, reuseste pariorul din grupul GNT Tips sa inverzeasca acest bilet si sa isi dubleze banii? Ce propuneri ai tu pentru acest weekend? Te asteptam in grupul nostru, acolo unde poti gasi toate sursele de inspiratie de care ai nevoie!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului