Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

A murit Mino Raiola

A murit Mino Raiola

A murit Mino Raiola

Din pacate, lumea fotbalului a fost luata prin surprindere astazi de o veste tragica. Unul dintre cei mai importanti impresari din istoria acestui sport, a incetat din viata la varsta de 54 de ani.

Agentul italian Mino Raiola a avut probleme pulmonare in ultimul timp si era supus unui tratament. Nu se cunoaste cu exactitate cauza mortii, stirea fiind in curs de actualizare.

UPDATE! Dupa ce stirea a fost infirmata acum cateva zile (vezi tweet-ul de mai jos), se pare ca Mino Raiola a decedat in data de 30 Aprilie!

A murit Mino Raiola! Agentul italian pregatea transferul lui Haaland

De-a lungul timpului, Mino Raiola s-a facut cunoscut prin asocierea cu nume importante din fotbalul mondial, precum Zalatan Ibrahimovic, Paul Pogba sau Donnarumma. In 2022 insa, acesta s-a concentrat asupra lui Erling Haaland – unul din cei mai doriti jucatori ai fotbalului european.

Norvegianul oscileaza intre Manchester City si Real Madrid, iar partea financiara este extrem de importanta. Ramane de vazut ce se va intampla in continuare cu transferul atacantului celor de la Dortmund si daca Mino Raiola semnase vreun contract inainte de tragicul eveniment.

Revenim cu update-uri.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului