Connect with us

Alegerea editorului

A pariat 50 RON fara depunere si a castigat 10.000 euro >> Vezi in articol meciurile de pe bilet

A pariat 50 RON fara depunere si a castigat 10.000 euro >> Vezi in articol meciurile de pe bilet

Putem spune ca un parior din Romania a dat lovitura cu meciurile din preliminariile Europa League de saptamana trecuta. Cu 50 RON fara depunere pariati pe cele 8 evenimente, acesta a castigat aproximativ 47.770.66 LEI (aproximativ 10.000 euro).

Asadar, cele 8 evenimente s-au desfasurat pe 17.08.2023 in preliminariile Europa League. Putem spune ca aceasta a avut o intuitie incredibila daca tinem cont de cotele de pe bilet. Foarte putini reusesc sa prinda o cota de 831 cu atat de putine meciuri, insa iata ca se poate. Trebuie sa tinem cont si de faptul ca acesta a plasat biletul cu 50 RON fara depunere, practic nu a avut niciun risc, ci doar de castigat.

Castig senzational la pariuri din banii casei

De foarte multe ori gasim oferte excelente de care putem profita cu totii si nu odata v-am spus ca atunci cand gasiti un bonus fara depunere trebuie sa profitati. Fix acest lucru a realizat si colegul nostru parior dupa ce a observat cea mai noua oferta pe Las Vegas. A intrat si-a facut contul, a urmat apoi verificarea si a incasat bonusul fara depunere & fara conditii de rulaj. Ultima parte mi se pare cea mai importanta pentru ca imediat dupa ce a castigat biletul a reusit sa retraga banii.

Pe ce evenimente a mizat pariorul ce a reusit sa castige 10.000 euro?

ID Pariu: 3338302159 > VEZI AICI BILETUL & BONUSUL FARA DEPUNERE>>>

  • Genk vs Olympiakos – PsF X > Cota 1.90
  • Dnipro vs Slavia Praga – 1X > Cota 2.30
  • Ludogorets vs Astana – PsF X > Cota 2.00
  • Bate Borisov vs Sheriff Tiraspol – peste 3,5 goluri > Cota 2.45
  • Dynamo Kiev vs Aris Salonic – 1 solist > Cota 1.90
  • Austria Viena vs Legia Varsovia – 2 solist > Cota 2.57
  • Trnava vs Lech Poznan – 1 solist > Cota 3.52
  • Debrecen vs Rapid Viena – 2 solist > Cota 2.26

Orice poate spune ca a fost noroc, insa daca tinem cont de faptul ca a stiut sa profite de o oferta buna si sa analize cu atentie meciurile din oferta, putem spune ca si-a facut norocul cu mana lui. Poti incasa si tu bonusul fara depunere si sa profiti de ponturile din fotbal oferite de staff-ul GnT Tips. Enjoy!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului