Connect with us

Alegerea editorului

Andy Ruiz Jr. vs Anthony Joshua: Un meci cu titlul pe masa

Andy Ruiz Jr. vs Anthony Joshua: duminica seara, de la ora 23:00, ora Romaniei, mexicanul Andy Ruiz Jr. va lupta cu britanicul Anthony Joshua, intr-un duel in care mexicanul va incerca sa-si apere titlul mondial. Partida este gazduita de Ad Diriyah din Arabia Saudita.

La sase luni distanta de primul mec direct, mexicanul i-a acordat revansa englezului. Pe atunci, Andy Ruiz Junior castiga prin knock-out tehnic in runda a saptea. Tot mai multi spuneau ca acela a fost un meci care s-a decis in culise. Avand in vedere cotele care erau atunci afisate si forma pe care o traversau, succesul mexicanului i-a luat pe multi prin surprindere.

Este si un meci unde banii au importanta lor, englezul castigand de sase ori mai mult. Conform contractului, britanicul va lua 85 de milioane de dolari, in timp ce lui Ruiz ii revin 15 milioane.

Andy Ruiz Jr vs Anthony Joshua: Cei doi s-au complimentat la conferinta de presa

Andy Ruiz Jr: In vara mi-am indeplinit visul si am scris istorie. Pentru a incerca sa il inving din nou pe Anthony Joshua m-am antrenat timp de trei luni. Stiu ca este pregatit, ca este mult mai motivat, dar sunt pregatit sa il inving din nou.

In varsta de 30 de ani, Andy Ruiz Jr. a luptat in 34 de meciuri. In tot acest timp a obtinut 33 de victorii si un singur esec. 22 dintre ele au fost victorii si 21 prin knock-out. Singura data cand el a cedat la profesionisti a fost in urma cu trei ani, pe 10 decembrie, intr-un meci cu australianul Joseph Parker. Insa, din vara acestui an este campion la categoria WBA, IBF, WBO si IBO, titluri care se acorda la categoria supergrea. Anthony s-a pregatit foarte bine pentru aceasta lupta, reusind sa slabeasca cateva kilograme.

Anthony Joshua: Ma intorc la cea de-a 16-a lupta a mea, acolo unde eram cel care voia sa cucereasca centura si incercam sa castig titlul de campion. Sunt la fel de infometat de victorie si dornic sa castig titlul si sa-mi iau revansa in fata lui Andy.

In celalalt colt al ringului va sta Anthony Joshua, un sportiv care recent a implinit si el 30 de ani. Mult mai bine construit din punct de vedere fizic. Britanicul a reusit ca in cele 23 de lupte pe care le-a dus la profesionisti sa fie invins o singura data. S-a intamplat in vara, atunci cand Ruiz jr. il punea de trei ori la podea. In rest, din cele 22 de victorii obtinute, 21 dintre ele au venit prin knock-out si nu au fost deloc adversari modesti. De-a lungul timpului, el i-a invins pe Vladimir Klitschko si Alexander Povetkin.

Andy Ruiz Jr. vs Anthony Joshua: Cotele la pariuri

Din nou britanicul este vazut drept favorit in opinia caselor de pariuri online. Acesta este cotat cu 1.40 si mexicanului ii este acordata o cota de 2.80. Sunt convins ca acum europeanul este mult mai motivat sa se impuna. Victoria unui dintre jucatori prin knock-out are o cota de 3.50. Daca se repeta istoria din urma cu sase luni si castigatorul se va impune prin knock-out tehnic, atunci agentia de pariuri online Betano pune la dispozitia clientilor o cota de 1.70.

Pa

Andy Ruiz Jr. vs Anthony JOshua – cote la pariuri

Pariza pe meciul Andy Ruiz Jr. vs Anthony Joshua la agentie de pariuri Betano si ai BONUS la prima depunere de 500 RON

CITESTE SI

More in Alegerea editorului