Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Betano a lansat BetFriends

Betano a lansat BetFriends

Betano a lansat BetFriends

Cu siguranta una din cele mai mari placeri la agentiile stradale de pariuri, este acela de a plasa impreuna bilete impreuna cu prietenii tai. Acum insa, Betano iti ofera ocazia de a face asta online, foarte simplu!

Betano a lansat BetFriends

De acum poti paria alaturi de prietenii tai online, cu un super bonus de Bun Venit. Ce trebuie sa faci? Nimic complicat, iar GNT iti prezinta in continuare pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

In primul rand, intra in contul tau Betano. Daca nu detii unul, CLICK AICI!

Daca esti un utilizator nou, poti profita de dublul primei sume depuse, in limita a 500 RON. Dupa ce ti-ai verificat contul si ai incasat bonusul, treci la treaba!

Acceseaza platforma pe desktop sau pe dispozitvele mobile (aplicatia este disponibila atat in Google Play, cat si in AppStore) si invita-ti prietenii sa se alature. Cu ajutorul noii functii BetFriends, poti distribui usor online biletele tale, din sectiunea “Contul Meu”.

Prietenii tai pot face acelasi lucru si nu doar atat! In momentul in care nu ai idee cum sa continui biletul, puteti combina pronosticurile si ideile voastre. Trimite link-ul pe care il gasesti la BetFriends si asteapta notificarile ce vor veni dupa ce prietenii tai vor contribui la biletul tau.

Iata care sunt principalele caracteristici ale promotiei BetFriends:

  • primesti notificari atunci cand prietenii tai plaseaza pariuri
  • poti alege cine sa vada biletele tale
  • poti vedea oricand biletele prietenilor tai (daca acestea nu sunt ascunse de ei)

Betano continua sa isi imbunatateasca oferta, iar beneficiile acestui operator online sunt multiple. Nu uita de partidele LIVE transmise pe platforma, de optiunile BetCombo sau Marja 0%.

BETANO reprezinta un nume important pe piata gamblingului din Romania. De-a lungul ultimilor ani, acest operator online a incheiat mai multe parteneriate cu branduri din fotbalul romanesc precum Universitatea Craiova sau FCSB.

In momentul de fata, Betano opereaza in Romania pana pe 31.01.2027, conform Licentei L1170664W000663, emisa pe data de 01.02.2017, de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc

CITESTE SI

More in Alegerea editorului