Connect with us

Alegerea editorului

BETANO este cel mai bun operator din Romania, conform Bookmaker Awards 2021

BETANO este cel mai bun operator din Romania, conform Bookmaker Awards 2021

BETANO este cel mai bun operator din Romania, conform Bookmaker Awards 2021

Recent, operatorul online Betano a primit o disctinctie foarte importante, aceea de cel mai bun operator din Romania. Este vorba de gala Bookmaker Awards, editia 2021. Aceasta a avut loc in Tarile de Jos (la Amsterdam).

BETANO este cel mai bun operator din Romania, conform Bookmaker Awards 2021

Better Collective a acordat mai multe distinctii in cadrul acestei gale, iar Betano s-a remarcat la mai multe capitole. Compania ce apartine de Kaizen Gaming, a bifat nu mai putin de 5 certificari:

  • cea mai buna selectie a pietelor de pariere
  • cel mai bun serviciu de relatii cu clientii
  • cea mai buna experienta de utilizator
  • cele mai bune oferte pentru clienti existenti
  • cea mai buna casa de pariuri sportive din Romania

De-a lungul timpului, acest operator online s-a remarcat printr-o oferta complexa la fotbal, tenis, handbal, baschet si multe alte sporturi populare printre amatorii de pariuri.

Vedem asadar ca si serviciul de relatii cu clientii este unul demn de apreciat, angajatii Betano oferind mereu cel mai bun suport pentru pariori. Promotii precum marja 0%, avantaj de 2 goluri sau Bonusul de Bun Venit sunt alte atuuri care au contribuit decisiv la ascensiunea BETANO.

Vadim Cusnarencu, Marketing Manager pentru Sport si Sponsorizari BETANO Romania, a declarat recent:

”Suntem extrem de încântați să observăm că brandul BETANO este recunoscut consecvent ca operator de top în cadrul tot mai multor evenimente din industrie. Fie că vorbim despre inovații aduse în industrie, adoptarea celor mai noi tehnologii, opțiuni extinse, siguranță și echitabilitate, joc responsabil sau implicare în rezolvarea problemelor comunității, eforturile noastre continue sunt răsplătite atât prin încrederea utilizatorilor, al căror număr crește în mod constant, cât și de experții din sfera divertismentului online.

Conform conducerii companiei, Betano isi propune sa le ofere jucatorilor noi solutii, astfel incat mediul pariurilor sa fie unul cat mai placut. Chiar daca piata jocurilor de noroc a fost afectata serios de pandemia de Coronavirus, BETANO a oferit mereu promotii constante si a continuat sa isi extinda portofoliul.

Daca ai gasit informatii utile in articolul “BETANO este cel mai bun operator din Romania, conform Bookmaker Awards 2021”, nu uita sa il distribui. Care este casa de pariuri favorita?

CITESTE SI

More in Alegerea editorului