Connect with us

Alegerea editorului

Betano Masters Europe: Cine castiga prima editie?

Betano Masters Europe: Cine castiga prima editie?

Betano Masters Europe: Cine castiga prima editie?

Echipe din Germania, Portugalia si Romania vor lua parte in cadrul play-off-ului Betano Masters Europe, o competitie de Counter-Strike: Global Offensive.

Betano este una dintre cele mai populare agentii de pariuri online din Romania. Nu trebuie sa ne mire absolut deloc, dat fiind faptul ca recent si-a apleca atentia si spre concursurile de eSports. Dupa competitia organizata in Romania, in luna aprilie, a continuat sa sustina si scena de gaming din Romania si nu numai. Urmeaza ca in perioada 12-13 iulie 2020 sa se disputa sferturile de finala ale Betano Masters Europe, un turneu de Counter-Strike: Global Offensive.

Misiune Betano Masters Europe: Free Bet de 50 RON

Premiile sunt consistente pentru un asemenea nivel. 15.000 euro pune Betano la bataie pentru primele doua echipe clasate. Simpla prezenta in finala garanteaza 5.000 euro, iar castigatoarea primei editii a Betano Masters este rasplatita cu 10.000 euro.

Nexus, lupta pentru trofeul primei editii Betano Masters Europe

Nexus este cea mai buna ehcipa de CS:GO din Romania si echipa care va evolua in sferturile de finala ale Betano Masters. Aceasta urmeaza sa o infrunte pe echipa portugheza aeconnGG, incepand cu ora 16:00, ora Romaniei. Meciul se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri, iar hartile urmeaza sa fie alese inaintea duelului.

BTN, Xellow, Im, sXe si SEMINTE sunt cei cinci membri ai reprezentantei Romaniei. Acestia sunt favoriti sa castige jocul cu portughezii BaeconGG, 1.20 fiind cota pentru un eventual succes. 1.35 este cota pentru castigarea primei harti, iar victoria portughezilor aduce o cota 4.20.

Betano Masters Europe: Cine castiga prima editie?

Este o lupta in doua sau cel putin asa pare daca privim cotele afisate de catre agentia de pariuri Betano. 2.75 este cota lui Giants Gaming pentru castigarea trofeului, in timp ce Nexus iti aduce de trei ori banii daca se va impune si castiga finala.

Acolo mai este si Unicorm of Love, reprezentanta Germaniei in aceasta lupta. Un turneu castigat de aceasta vine la pachet cu o cota de 6.00. L4Org, BIG Academy si For THe Win Esports au cota 10.00 sa castige.

Pe 14 iulie vor avea loc meciurile din semifinale, iar pe 15 iulie marea finala. Toate aceste meciuri, precum si cele din sferturi se vor desfasura dupa sistemul Best Of 3, respectiv cine ajunge primul la doua harti castigate.

Unde poti sa urmaresti live

Trei dintre streamerii de Counter-Strike: Global Offensive vor transmite live evenimentul Betano Masters Europe editia 1. Ai ocazia sa urmareste meciurile atat in limba germana, portugheza, engleza.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului