Connect with us

Alegerea editorului

BetCombo cota 2.10 la Dinamo vs U Cluj – meciul sezonului pentru „cainii rosii”

BetCombo cota 2.10 la Dinamo vs U Cluj - meciul sezonului pentru "cainii rosii"

BetCombo cota 2.10 la Dinamo vs U Cluj – meciul sezonului pentru „cainii rosii”

Liga 1 se incheie astazi oficial, insa ce meci va avea loc pe Stadionul Stefan cel Mare. Dinamo Bucuresti isi joaca tot sezonul, viitorul si istoria – in fata Universitatii Cluj.

De la ora 21:00, in direct pe Digi Sport, Orange Sport si Prima Sport, cele doua formatii se intalnesc in returul barajului de promovare / retrogradare. Fiind un duel atat de important, echipa GNT propune un BetCombo la Betano, de cota 2.15! Miza este si ea una pe masura – 400 RON.

BetCombo cota 2.10 la Dinamo vs U Cluj – meciul sezonului pentru „cainii rosii”

Se anunta un adevarat infern in tribune, iar jucatorii gazdelor stiu acest lucru. Este o presiune imensa, iar in cazul unei retrogradari putem asista la adevarate conflicte. Tocmai de aceea, Dinamo este obligata pur si simplu sa atace, pentru a rasturna acel 0-2 din tur.

Un gol marcat devreme ar schimba perspectiva pentru „cainii rosii”. Totusi, in acelasi timp, Torje & co. simt aceasta presiune, iar nervii cu siguranta se vor intinde la maxim. Clujenii au un avantaj important, iar dupa pauza daca scorul le permite, vor apela la diferite trageri de timp.

Nu sunt excluse nici sicanele in teren, la care dinamovistii pot raspunde cu usurinta, la cald. Tocmai de aceea, cartonasele ar trebui sa apara. Daca si tu ai incredere intr-un duel cu goluri si cartonase, nu mai sta pe ganduri si profita de un BONUS de 500 RON!

„În 10 oameni au jucat mai bine ca voi! N-am văzut bă… să vă văd că muriți pe teren. Ce se întâmplă bă frate la echipa asta, spuneți-mi și mie. Ce se întâmplă? Vreau să văd Dinamo ăla care să batem pe toți!” i-a semnalat vizibil deranjat un suporter dinamovist, lui Gabriel Torje, dupa mansa tur

Acestea fiind spuse, bilete sunt plasate, bonusul este gata de incasat, tot ce ne ramane este sa castigam. Ce parere aveti de propunerea staff-ului nostru?

CITESTE SI

More in Alegerea editorului